Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Katere banke so dobre?

Katere banke so dobre?

Iščem banko, v katero bi bilo najbolje prenesti svoj račun in prihranke. Kriteriji za dobro banko so:
– čim nižji stroški vodenja računa;
– čim višje obrestne mere za depozite;
– ni provizij za dvige gotovine pri bankomatih drugih bank;
– čim nižje provizije za trajnike in direktne obremenitve;
– ni v državni lasti (niti deloma);
– ni raznih drugih nerazumnih provizij in pa seveda
– prijazno osebje in čim bolj razširjena mreža poslovalnic.

Ali mi lahko prosim priporočite banko s čim več zgoraj navedenimi lastnostmi?

Jaz imam pri Hranilnici Lon in sem zadovoljen. Obresti so visoke, stroški nizki, dvigi brezplačni in v zasebni lasti je. Mrežo poslovalnic preveri za tvoj primer.

To je super, le manjši problem,-hranilnica ni v bančni zavarovalni shemi.In ko bo kaj počilo in boš ostal brez denarja, bo pa spet jok in stok na MONu- kakšne banke in tvegnja in to

Stvari ki si jih želiš se lepo slišijo….vendar so pobožne želje:)

Priporočam ti UniCredit Banko….

– 3 največja evropska banka

– znotraj osebnega paketa “pametni” plačuješ položnice brez provizije preko on-line

– prav tako so brezplačni trajniki in direktne obremenitve

– mreža je solidna; v prihodnjih letih imajo ambiciozne načrte po širitvi mreže v Sloveniji

– dvigi na bankomati so brezplačni; *največ 3 mesev; po 3 dvigih 0,33€ za dvig, kar je še vedno najcenejše na našem trgu

– znani so po inovativnem pristopu in osebnem bančništvu

Spoštovani bančnik, oprosti, toda nimaš pojma. Hranilnica lon JE v sistemu zavarovanja bančnih vlog. Preveri na strani BS.

Jaz sem ravno pred 14 dnevi zamenjala banko in odšla iz NLBja na Hypo banko. V Mostah so odprli novo poslovalnico v začetku junija in v tem mesecu imajo ugodnosti za vse ki odprejo račun. Ob odprtju računa bodo le-tega vodili brezplačno, omogočili bodo brezplačen pristop in uporabo elektronske banke HYPOnet, podarili bodo enoletno članarino za kreditno ali plačilno MasterCard kartico. Polega tega pa bodo novim strankam podarili praktično darilo in kar 1000 točk Hypo kluba – Hypo programa zvestobe. Vse stranke Hypo banke lahko gotovino na bankomatih katerekoli banke v Sloveniji in tujini, kjer je EUR uradna valuta, dvigujejo brezplačno. Jaz nisem niti vedela za to, pa so mi prijatlji rekli, da so že vrsto let na Hypu in da so zelo zadovoljni. Ugodne pa imajo tudi obresti za kredite in pa depozite…

Tudi jaz vam lahko potrdim da je Hypo banka zelo dobra izbira. Sama sem na banki že kar nekaj časa in moram reči da sem super zadovoljna. Ugodne obrestne mere, super prijazni bančni usložbenci in do sedaj nisem imel nikoli težav. Pa normalno vse se da pri njih urediti, prisluhnejo in ti zelo dobro svetujejo. Meni do sedaj so vse super uredili.

Tudi jaz sem lansko leto avgusta iskala novo banko, ki bi imela čim bolj ugodne depozite in čim nižje stroške storitev in sem tako prišla do Hypo banke. Sem zelo zadovoljna, kar se pa depozitov tiče, so pa sploh najbolj ugodni! Npr. do 30.6. so imeli akcijo Sanjski depozit po 4% za vezavo min. 2.000 EUR za 14 mesecev. Mislim, da nima nihče 4% za tako kratko obdobje….

_____________________________________________ [url=http://www.mojadenarnica.si/]Moja denarnica[/url] - naučite se ravnati s svojim denarjem

@mojadenarnica,
“Mislim, da nima nihče 4% za tako kratko obdobje….”
Tudi nihče ni bil v lanskem letu tako blizu stečaju kot Hypo!
Le zakaj imajo tako visoke obrestne mere?

Sem že odgovorila na temi Vezava.

_____________________________________________ [url=http://www.mojadenarnica.si/]Moja denarnica[/url] - naučite se ravnati s svojim denarjem

@elanino
Poglej si uradne podatke pa boš videl katera banka je imela slabo poslovanje. Hypo banka kot vidiš ima dobiček, sploh sedaj ko so zamenjali upravo. Sam sem tudi zelo zadovoljen in s pogoji in s storitvijo Hypo banke. Recimo ko sem jemal kredit sem se pozanimal na večih bankah in najbolj se mi je splačalo na Hypo banki, kjer sem že dolgo časa komitent, zato ne govori neumnosti.

Brez veze reklama….koliko ti plačajo?

Če tvoja banka tega ne ponuja, ni treba blatiti drugih, kajne? Pri tebi ne bodo ravno veseli, da pišeš takole….

Kje si uspel najti rezultate pod novo upravo?

Brez veze reklama….koliko ti plačajo?[/quote]

Haha en velik nič! Sploh je pa ponudba že potekla (pred 1 mesecem, kot sem napisala) in sem to napisala samo za primerjavo z drugimi ponudbami za v bodoče.

Brez veze reklama….koliko ti plačajo?[/quote]

Haha en velik nič! Sploh je pa ponudba že potekla (pred 1 mesecem, kot sem napisala) in sem to napisala samo za primerjavo z drugimi ponudbami za v bodoče.[/quote]

Bolj žalostno se izgovarjaš, še posebej za nekoga s tako izobrazbo….nisi napisala za primerjavo ampak si priporočila in to ne samo na enem mestu…!!!

In če ti ne plačajo nič, je še bolj žalostno….

Haha en velik nič! Sploh je pa ponudba že potekla (pred 1 mesecem, kot sem napisala) in sem to napisala samo za primerjavo z drugimi ponudbami za v bodoče.[/quote]

Bolj žalostno se izgovarjaš, še posebej za nekoga s tako izobrazbo….nisi napisala za primerjavo ampak si priporočila in to ne samo na enem mestu…!!!

In če ti ne plačajo nič, je še bolj žalostno….[/quote]

Priporočila sem banko kot odgovor na zastavljeno temo, depozit pa sem navedla kot primer. In ni se mi potrebno nikomur opravičevati, da sem povedala svojo izkušnjo oziroma mnenje.

Dokler obstaja garancija zajamčene vloge v višini 100.000 eur pri posamezni banki je ČISTO VSEENO KAKERA BANKA BOLJE POSLUJE IMA DOBIČEK ALI IZGUBO.

Važni so samo čimboljši pogoji ki vam jih nudijo in da je banka vključena v shemo zavarovanih vlog. (nalepka BS)

Seveda se ni treba opravičevati, tvoji zapisi so le “dobra” referenca za delo, ki ga opravljaš.

Verjamem, da se bo po zapisanem veliko ljudi vpisalo na tečaj ravnanja z denarjem (je mogoče v prostorih Hypo banke?).

New Report

Close