Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere blagovne znamke oblačil pogrešate v SLO

Katere blagovne znamke oblačil pogrešate v SLO

V službi ne kaže preveč dobro in lahko se mi zgodi, da v enem letu pristanem na cesti. Ponuja se mi priložnost poceni lokala, pa razmišljam o odprtju tgovine s kvalitetnim tekstilom usmerjeno v športno elegantno blagovno znamko kot npr. Gastra, Lacoste… Zanima me vaše mnenje, će ste v tujini videli kaj, kar pogrešate v Sloveniji. Hvala 1000X za vse namige in nasvete.

za oblačila se mi zdi, da je kar dobra izbira, Lacost dobiš….pogrešam pa zastopstva kakšne zanimive opreme za dom, npr. Bassetti, ..

gap

French Connection United Kindgdom – FCUK!!!!!

V mariboru močno pogrešam Dorothy Perkins, čeprav v Lj pa je.

Victoria’s secret 🙂

GAP, FCUK.

Pa še Gina Tricot. Letos mi je postala neznansko všeč.

Ja, Gap:-)

jaz nobenih

moja punca
pimkie

http://www.pimkie.com

Gap tudi jaz, pa Gap kids.

Gap definitivno!

lp

Gap je že pred leti zapiral trgovine v Evropi… poleg tega se mi zdi, da tudi ni več, kar je bil.

GAP

NEXT

jaz strašno pogrešam eleganco za sprejemljivo ceno. Svežo eleganco, ne puste za stare mame, čisto klasiko se najde, ampak rada bi kaj lepega, z modernim pridihom pa ne s tistim za nosečnice. Pa ne mi ponujat Mure, ker je za stare mame.
in ne dam pa za kos 300 eur.
Če se da narediti cunje za 5 eur, bi lahko tudi kaj boljšega za 30.

Banana Republic, Big Dogs, Carter’s, Brooks Brothers, Daniel Cremieux, Esprit, Gap, Izod, Liz Claiborne, Nautica, Next, Nine West, Old Navy, Tommy Hilfiger, Van Heusen, VF, Victoria’s Secret

Pogrešam trgovino, ki se ji reče: Not made in China

Glede na moje skromne želje, bi bila čisto zadovoljna, če bi ene pol Mirelle iz Trsta locirali kje sredi Ljubljane.

R

New Report

Close