Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere družabne igre so vam brezvezne in katere dobre?

Katere družabne igre so vam brezvezne in katere dobre?

Sama obožujem družabne igre, a kaj, ko dandanes le stežka prepričaš ljudi, da bi se skupaj igrali. Imajo raje mobitele. Škoda, ker bi se res skupaj lahko dobro imeli. 🙁

Brezvezne igre: Črni Peter, Osel, Monopoly mi tudi ne potegne, Dama, Mlin, Šnops

Dobrih je pa kar precej: Naseljenci otoka Catan, Risk, Remi, Bridge, Enka, Tarok in še veliko ostalih

VI?

Bridge

Obožujem enko.

Najbolj bedna in dosadna igra vsaj meni osebno je monopoly, lahko igraš ure pa ni konca , resnična bedarija vsaj za mene.

A ni za MONovce najbolj priporočljiva igra ‘Človek, ne jezi se’?

Zdaj mi je bolj pomembno, kaj lahko odrasli igramo z otroki, da se lahko vsi zabavamo. Otroci imajo danes na izbiro malo morje družabnih iger, vseh ni niti možno preizkusiti, najbolj gre v promet šah, scrabble, različne igre s kartami, domino, potepanje po Sloveniji, tudi monopoly,ipd. Dosti jih pa sploh ni v uporabi, tako da niti ne vem, katere so.

Risk mi ni všeč.
Zabavne so mi: Naseljenci otoka Catan, Tarok, Finca, Spletke, Holmes, Amazonka, Ticket to ride, Mesto modrega meseca,…

Glas za tarok.

Monopoly mi je bil od nekdaj dolgočasen. Prepočasen je. Naraje imam Remi, Človek ne jezi se, Enka…

ja za take preproste dekline kot si ti res marsikaj ni ustrezno.
Za bebavo smejčkanje je še najbolš kaj enostavnega.

ja za take preproste dekline kot si ti res marsikaj ni ustrezno.
Za bebavo smejčkanje je še najbolš kaj enostavnega.
[/quote]

A ne! Viš, da vem kaj je najbolje zame:):):)

New Report

Close