Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere enolončnice imate najraje?

Katere enolončnice imate najraje?

Katere enolončnice imate najraje?

Meni je všeč ričet, sploh če je z veliko zelenjave, jota s kislim zeljem ali repo, goste juhe s čim več zelenjave in po možnosti brez mesa.

mi je všeč jota s kislim zeljem in bujta repa. Ričet mi ni najboljši. Rada imam tudi zelenjavne mineštre v katere zakuham ajdo.

Jota, segedin, chili con carne, fižolova enoločnica, ričet, vse vrste izpeljank iz golaža, itd.

Pri nas je daleč najbolj popularna enoločnica iz čičerke in pora (recept J. Oliver).

Drugače pa meni so skoraj vse dobre, domači pa niso tok navdušeni.

…vse, kar ste našteli + kariji … pa še kaj verjetno, kar mi ne pade trenutno na misel.

Vse an žlico, z vampi vred.
Razen ričeta. Tega pa ne maram.

Vse našteto + pasulj + boranja

Pri nas doma gre najbolje v promet ričet s suhim mesom, potem segedin, tudi jota, ampak je bolj dobra z mesom, kakšni paprikaši so nam tudi všeč (svinjski, piščančji). Golaž imamo tudi radi, s polento ali pirejem, mljask:))

Polnjene paprike zmagajo, vprašajte vnuka.

Ups, na spletnih straneh kuharskih receptov te ponekod sodijo k mesnim jedem, drugje k polnjeni zelenjavi…

Čisto vse. Težko bi katero izpostavil. Kuham pa ajmoht, joto, ričet, segedin, bograč, bujto repo, goveji golaž, pasulj, boranijo, žvacet, bobiče, bosansko kaljo in še vse tiste, ki sem jih pozabil našteti.

Jota z repo in prebranec. Brez mesa, seveda.

Najrajsi imam fizolovo minestro in joto.

Vse. Tudi tisto, ko pospravljam hladilnik in zmečem v lonec vse, kar kaže znake konca – take so sploh super 🙂

Od malega imam rada ričet, da je čimveč ješprena in korenja v njem. Pa chili con carne.

Jota, pasulj, segedin, ječmenka. Vse našteto in en lep kos mesa. Brez mesa nisem sita.

New Report

Close