Katere heetse Iqos imate najraje?
E, zdaj bi pa jaz to probal. Čeprav razumem gre tu za stisnjen tobak in elektronsko cigareto,.ne za tekočino. Kje toku pujete sicer, imajo tudi na petrolu? Ne bom naročal iz amazona in čakal, ne.
[/quote]
Na Petrolu dobis vse, Heetse tudi po kioskih, trafikah, trgovinah… moras pa najprej na Petrolu kupiti “masinco”, cene razlicnih modelov so pa nekje 50-100€, ce se ne motim. Imas pa dozivljenjsko garancijo na dele, nic ne komplicirajo z menjavo.
Na Petrolu dobis vse, Heetse tudi po kioskih, trafikah, trgovinah… moras pa najprej na Petrolu kupiti “masinco”, cene razlicnih modelov so pa nekje 50-100€, ce se ne motim. Imas pa dozivljenjsko garancijo na dele, nic ne komplicirajo z menjavo.
[/quote]
Jp, za mašinco vem, če imajo na petrolu, potem dobro, veliko iskat po trgovinah nimam namena, petrol mi je vedno najbolj pri roki. V trafiliki nisem bilže sto let. Imajo mentolov okus tobaka potem?
Moraš res vsakič ko pokadiš polnit z elektriko, kot berem na spletu?
Kakšen je pa kaj občutek v pljučih čez čas, bolj zabaše kot navadna cigareta ali manj?…..uf, sem kar nanizal vprašanj.
Jp, za mašinco vem, če imajo na petrolu, potem dobro, veliko iskat po trgovinah nimam namena, petrol mi je vedno najbolj pri roki. V trafiliki nisem bilže sto let. Imajo mentolov okus tobaka potem?
Moraš res vsakič ko pokadiš polnit z elektriko, kot berem na spletu?
Kakšen je pa kaj občutek v pljučih čez čas, bolj zabaše kot navadna cigareta ali manj?…..uf, sem kar nanizal vprašanj.
[/quote]
Ni tako zakomplicirano
Polnjenje je odvisno od masince – jaz imam IQOS 3 duo. Dobis skatlico, ki je v bistvu baterija, v kateri je vlozeno drzalo. Z enim polnim polnjenjem baterije preko USB kabla, lahko skadis celo skatlico. Model duo pa omogoca, da skadis 2 heeta zapored (pri drugih potegnes drzalo iz baterije, vstavis heet, skadis in ga vrnes nazaj na polnjenje v skatlico / baterijo za 2 min). Z duom torej lahko skadis enega za drugim in potem napolnis drzalo – 2 min za enega, 4 za oba. Mas na ohisju lucke, ki pokazejo stanje baterije in polnjenja.
Bedak, napolni si srotarco, daj cev v usta in globoko vdihni….te bo zadelo do mozgan…aja ti jih nimas hehe budalo zabito
[/quote]
Lahko napolnim, namesto šiber v patron sol in zdrobljeno opeko, pa ti lahko podžgem majmun črni necivilizirani. Ti ne bo več prišlo v slamnato betico, da bi se zaletaval vame, spaka ničvredna.
Lahko napolnim, namesto šiber v patron sol in zdrobljeno opeko, pa ti lahko podžgem majmun črni necivilizirani. Ti ne bo več prišlo v slamnato betico, da bi se zaletaval vame, spaka ničvredna.
[/quote]
Ti kar polni svojo prazni buco trotl zabiti, tud streljal si s slepimi naboji kolotek , drugac ti ne bi sosed otrok stimal hehe
Hehe, dajem ti pit lastno medicino ti trotl zagaman, samo si prebutast da bi razumel, se sreca da so ti prepovedali da se razmnozujes degen
[/quote]
Debil obseden si majmun črni ciganski necivilizirani, lenuharski. Samo sebi se smiliš zguba ničvredna in še kar rineš v ljudi, čeprav te vsi zavračamo, ker si delikventno kljuse.