Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere kapljice proti krčem?

katere kapljice proti krčem?

katere kapljice so učinkovite proti krčem za novorojenčka?

Moj mali je nedonosncek in smo se borili z res hudimi krci cele tri mesece in se kak dan cez…grozno…poskusili smo vse tudi razlicne kapljice in na koncu prisli do lefaxina,ki se kupi v aut…se mi zdi,da je le ta ublazil krce..

Alginor ali pa Mylicon. Mi smo jih kupovali v Italiji.

Tudi mi smo šli iskat kapljice najprej v AUt, pa sem pozabila ime. Kasneje sem ugotovila, da pri nas v lekarnah prodajajo skoraj podobne SAB Simplex se ji reče in so našemu res pomagale. Dobiš pa tudi v Koroških lekarnah še ene, ki jih oni sami pripravljajo, pa so tudi o.k. Čimprej nabavi, da ne bo joka in stoka po nepotrebnem!

Ja sab simplex so sicer podobne a pri nas niso ucinkovale…

Tudi pri nas Mylicon gocce – dobiš v Italiji!

Nobene.

jaz sem raje odpravila vzrok……nisem jedla mlečnih stvari, paradižnika…pa nisem dajala AD3, ampak samo D………prve 14 dni sem si kuhala kompote…..še celo kavi sem se odrekla…….

se pa spomnim mamic ki so celo pomarančni sok pile……..jooooooj…..srečnice

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

V ljubljanski lekarnah izdelujejo sirup proti krčem.So na bazi zelišč.Stanejo okrog 700-800 sit

Mi smo uporabljali Lefaxin in Antiflat. Oba smo kupili v Avstriji v lekarni – cena: okoli 5 €.
LP,
Nina

COLIKIND,kupili smo jih v Italiji(lekarna na Občinah in tudi v Trbižu)so pa to homeopatske globule.Edina stvar,ki je nam zares pomagala.

sej ni poanta krcev v tem,kar mi jemo….poanta vsega je v nerazvitem cresju malih skratkov…kar jemo morda le doda piko na i…jst sem bla na vodi in kuhani zelenjavi,ki ne napenja, pa se je tamal zvijal od krcev…jest pa sem ob tem zgubila vso pridobljeno tezo…no vsaj za neki je bla dobra dieta 🙂

Lefaksin (Avstrija – lekarne), Mylicon (Italija – lekarne) ene ali druge nam vedno pomagale. Saj bo minilo!!!

Pri nas nikoli noben ni mel krčev, imamo fantka in punčko o sestri ,da ne govorim noč in dan jok in jok,uporablj pa ANTIFLAT.

New Report

Close