Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katere kavbojke so vam najboljše?

Katere kavbojke so vam najboljše?

Se pravi na katero firmo ali no – name kavbojke prisegate in se vam zdijo the best … ter imajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto?
Pa še to me zanima :
– koliko ste pripravljeni odšteti za kavbojke
– kako hitro se vam “ogulijo” oz izgubijo obliko
– kako jih perete s praškom ali gelom in na kateri temperaturi
– kje jih sušite (zunaj, v sušilcu ali radiatorju)

Salsa jeans.

Sem kar skromna pri jeansu, meni je čisto všeč jeans od h&m ali tally weiyl. Za ta jeans dam tam od 20-35 €, odvisno včasih jih dobim na znižanju in plačam za njih tudi po 15 €. Maximalno bi za jeans dala 35 €, več ne. Ker imam rada v omari večjo izbiro hlač in več barv in materialov. Zato ne maram zapravljati denarja za jeans hlače ki so po 100 €.

Meni se hlače od h&m kar obdržijo, se mi ne zmuckajo, tally weiyl je malo slabše kvalitete ampak ker imam toliko hlač jih ne nosim vsak dan. Ampak menjam tako da imam še vedno hlače stare po 3, 4 leta ki so videti kot nove.

Rifle

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Kakšne se vam pa zdijo Leviske?
ali so boljše Leviske ali Gap jeans?

Men firma ni pomembna.
Pomembno mi je, da so z elastanom. Obvezno!
Več kot 50€ ne bi dala nikoli. Največkrat jih dobim za nekje 35,40€.
Ne znucajo se hmal. Jih imam kar nekaj, ki so stare že nekaj let, pa jih še vedno oblečem.
Perem jih z gelom. Vse kar je barvno. Prašek uporabljam izključno za belo perilo.
Sušim jih na štriku, ko pa sm imela sušilca, sm jih tudi v sušilcu.

Jaz imam dva modela kavbojk od H&M, pa se mi hitro zacnejo cufati in hitro obledijo!
Pa tudi izbiro različnih modelov nimajo prav veliko – skinny, super skinny in na zvonec in to je to!
Katere pa imaš ti?

True religion, niso najbolj poceni, so pa absolutno najboljse. Ampak original, ne iz nekih fejk strani.

Ma čisto odvisno, katera znamka, važno da mi lepo stojijo! Najraje pa imam temnejše na zvonec! Ki se jih sploh ne da dobit in sem te Mangove že kar ponucala. Perem na 40, sušim obešene na stojalu notri. Z H&M pa imam slabe izkušnje, ker se oblačila tako hitro znucajo, da tam sploh ne kupujem več!

Včasih sem jih imela nekaj parov, so mi bile dobre. Sedaj pa ne vem več, kakšna je kvaliteta in kroji.

Jaz imam dva modela kavbojk od H&M, pa se mi hitro zacnejo cufati in hitro obledijo!
Pa tudi izbiro različnih modelov nimajo prav veliko – skinny, super skinny in na zvonec in to je to!
Katere pa imaš ti?[/quote]

Jaz imam od h&m vse modele skinny. En skinny model imam v omari še temno moder jeans 5 let star, skoraj kot nov. Potem imam od h&m še en skinny model svetlo moder jeans z luknjami na kolenih. Pa še 4 skinny hlače različnih barv od roza do živo rdeče. Meni je h&m dober ker imajo lepe in poceni stvari, kvaliteta ni najboljša ampak zame zadostuje.

Pozabila sem še omeniti ameriško znamko Forever21, ki mi je super. Njihov jeans je tudi v redu ga imajo za 10 dolarjev.

Saj všeč je meni tudi, ampak za kavbojke, ki po par mesecih razpadejo, je škoda tistih 30€. Že dam rajši 100, pa jih nosim leta in leta.

Imam polno omaro noname kavbojk – Stradivarius, H&M, C&A …
Imam pa samo ene RES dobre – Please – cena 125 eur.

Saj všeč je meni tudi, ampak za kavbojke, ki po par mesecih razpadejo, je škoda tistih 30€. Že dam rajši 100, pa jih nosim leta in leta.[/quote]

Meni je 30 € že zgornja meja za ceno hlač/jeans-a, večino hlač/jeans v moji omari je kupljenih za od 10-15 €. Mislim da sem samo za 2 modela dala okoli 22 €. Jaz običajno počakam na razprodaje, tako da spustijo cene.

Esprit.

Jaz sem si pred 2 leti v Tally-ju kupila 2 oprijete hlače iz barvnega jeansa (rumene in roza, za pomlad, poletje). V teh dveh časih jih kar velik ponosim, pa so še zmer kot nove. čakajo v omari na naslednjo pomlad 🙂 niti zbledele niso, nič, kot da bi jih danes kupila. A veste koliko sem dala za njih? Za vsake 15€. Pa madonca sej ne nosim sam ene hlače 10 dni, pa perem jih tud ne vsak dan. Na tak način se ne morjo tako hitr znucat.

haha ja vem sem jaz podobne kupila ko si kupil 2 za 30 €, neko akcijo so imeli takrat, moje so bile pa belo-bež in roza 🙂 Verjetno imava enak model. Tudi moje so še čisto nove videti pa sem jih kar nekajkrat gor imela to pomlad/poletje. Sicer pa kot praviš, če imaš več hlač/jeansa v omari ne nosiš samo dvoje ali troje. Jaz skoraj vsak dan dam gor druge hlače ali jeans. Tako da se ne obrabi tako hitro.

jaz ponavadi kupim tommy hilfiger ali pepe jeans..sem pa ravno zadnjič , ker sem iskala točno določeno barvo modrega jeansa iskala tudi v hm…in moram priznat, da za 20 eur so odlične…ne vem sicer, ali bodo samo za eno sezono ali več..ampak za tako ceno so ok…

Imam različne, s Oliver, Tom Tailor, Salsa…včeraj pa sem si kupila od Guess, črne, ozke z zadrgami, res ful dobre, cena 100 EUR. So pa res top.

Kakšen model so Guess – raven kroj ali oprijet? Kje si jih kupila?

Kakšen model so Guess – raven kroj ali oprijet? Kje si jih kupila?[/quote]

Oprijete so, kupila v Peek&Cloppenburg v Supernovi, so imeli samo še troje. Bo treba it v outlet v Palmonovo, tam je vse veliko ceneje. Meni je na splošno Guess carski.

tudi jaz obezno raztegljive kavbojke, drugace jih sploh ne vzamem. najveckrat model skinny. max kaj sem placala zanje je bilo 40€. kar je res max. ponavadi jih kupujem v h&m, bershka, tally wejl, review. je pa res da imam kar precej hlac, in se ne zrabijo tako hitro, saj jih ne nosim tako pogosto. ko sem doma – obvezno trenirka.

Fracominine so mi kot druga koža, sicer drage kot pes, tako da jih kupujem ob znižanjih.

Perem z gelom, sušim pa čist različno.

H&M sem kupila le enkrat, kakšnih 10 let nazaj, in jih ne vzamem več, tudi če so zastonj.

Kakšen model so Guess – raven kroj ali oprijet? Kje si jih kupila?[/quote]

Oprijete so, kupila v Peek&Cloppenburg v Supernovi, so imeli samo še troje. Bo treba it v outlet v Palmonovo, tam je vse veliko ceneje. Meni je na splošno Guess carski.[/quote]

Meni tudi, tudi njihove ženske torbice so mi fenomenalne!

Oprijete so, kupila v Peek&Cloppenburg v Supernovi, so imeli samo še troje. Bo treba it v outlet v Palmonovo, tam je vse veliko ceneje. Meni je na splošno Guess carski.[/quote]

Meni tudi, tudi njihove ženske torbice so mi fenomenalne![/quote]

Hm, torbice, meni tudi najlepše.

New Report

Close