katere kopalke za močnejšo postavo?
Ali so za mlada dekleta z močnejšo postavo primernejše enodelne kopalke ali dvodelne? Moj mož mi pravi, da sem v enodelnih kopalkah kot stara mama, čeprav so športni model, za vse starosti. Sedaj bom kupila raje mladostne dvodelne, čeprav bom kazala svoj preobilni trebuh. Kakšno je vaše mnenje, se bolj zgražate nad bajsikam, ki kažejo svoj salo, ali se posmehujete tistim, ki se skrivajo v dvodelnih kopalkah, ki pa so po večini res bolj za starejše.?
Tudi sama sem vedno mislila, da bi debeluške morale imeti enodelne kopalke, potem pa sem zadnjič imela priliko videti dve kolegici (sicer ne debeli, ampak okrog pasu približno enako široki), ena je bila v črnih enodelnih, druga v rdečih dvodelnih. Ugani, katera je bila lepša?
No, una v enodelnih je bila kot stara mama, druga pa pač mlada ženska s trebuščkom …
Moj nasvet je za dvodelne. Pač primerne, kakšni trikotnički morda res ne pašejo vsakemu, pa kakšni veliki vzorci morda tudi res ne, ampak kakšne lepe klasične pa bodo, še posebej če si mlada punca! veliko lepše izpadle kot kakšne tmurne enodelne …
Kar dvodelne si obleci. Potem pa kar pogumno na plažo.
Pa še to…jaz se recimo nad tistimi, ki imajo preveč kil, nikoli ne zgražam…pogledam pač kot vsakega drugega človeka. Je pa res, da se mi je enkrat zgodilo, da sem kar naprej pogledovala k eni ženski (resda na skrivaj – enostavno so mi oči nesle v njeno smer), pa ne zato, ker bi bila debela….ampak zato, ker je bila tako suhaaaaa, da je bilo hudo za pogledat. Koža je dobesedno na njej visela in imela sem občutek, da ji je nekdo na kosti obesil mokre krpe. Saj ne, da bi se norčevala, samo to želim povedati, da me je bistveno bolj pretresel pogled na okostnjaka, kot pa na kakšno debeluško.
Za konec pa še to…da bi te drugi gledali, ker imaš nekaj kil preveč, je samo v tvoji glavi…verjemi….Kolikor imam jaz izkušenj, se velika večina (res velika večina) ukvarja sama s sabo, s svojimi otroci, partnerji, kolegi, itd… zato, ker je to čas v letu, ko so lahko
skupaj nemoteno.
če si tako hud oboževalec mokrega blaga na sebi, poskusi še modestkini.
tale model bo ta pravi
http://www.modestkini.com/dir_urun/modestkini_supersize_muslim_swimsuit_5595.jpg
če si tako hud oboževalec mokrega blaga na sebi, poskusi še modestkini.
tale model bo ta pravi
http://www.modestkini.com/dir_urun/modestkini_supersize_muslim_swimsuit_5595.jpg%5B/quote%5D
nadine, ta je pa močna :)))))