Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katere kopije parfumov so

katere kopije parfumov so

najboljše? ker si res ne morem privoščiti originalnega, ki je 50-70 evrov
hvala za nasvet

Jaz naročam na fb strani, economic parfumi – spletna parfumerija. Zelo poceni in zelo dišeči

Ja, ti Economic pa res smetijo po celotnem Facebooku. Ne vem, če so za kaj. Jaz ne bi kupila. Me ni prepričala reklama.

Če nisi probala, kako pa veš ? So odlični za ta denar, obstojnost zelo dolga, po vonju zelo dober približek originalom. Sicer jih pa nimaš samo na fejsu, ampak jih ponujajo tudi določeni butikci

Uniq so tudi vredu, slabih 20€ pride steklenička. Dobi se jih pa samo preko distributerjev

V Hoferju imajo ravno zdaj akcijo parfumov, ki so kopije parfumov Jo Malone. Zraven imajo še dišeče sveče in mila z istimi vonjil Pojdi pogledat in malo povohaj.

Ubogi psi, ki vonjajo 200x bolje od ljudi. Zaščitimo živali! Strogi ne parfumom in petardam!

Razlika poceni parfuma od pravega se čuti v smrdljivem vonju, ki ga širite.

V Orseyu sem kupila en parfum, zdi se mi, da za 15€, lepo disi in zelo obstojen, glej le, da je parfum, ne toaletna voda.

Jaz jih velikokrat naročim preko avona. Vedno je notri priložen “testerček”, meni so vredu, lepo dišijo… ti jih pa odsvetujem ala varjanta v lidlu, hofru, zelo slabi ponaredki, “dišala” boš kot kakšna stara tetka

CK Euphoria
La vie est belle

Trgovina iz Trebnjega, prodajajo tudi po spletu. Poguglaj

Največje poznavalke in snobovke še niso opazile, da nosim kopije parfumov.

Največje poznavalke in snobovke še niso opazile, da nosim kopije parfumov.
[/quote]

A veš, da ti verjamem. A pa veš zakaj? Ker sumim, da so vsi več ali manj ponaredki in da originali nekje na poti enostavno izginejo. Zakaj tako mislim?

Ko hodim po Kranju, nikoli ne zavoham parfuma, da bi mi zadišal. Enako je tudi vLjubljani, ko hodim po BTC – Citiyu. In zakaj sumim, da so naši ponaredki? Ko grem pa samo tjale gor v Celovec, pa vedno zavoham parfum in bi najraje vprašala, kaj to nosi.

Dolgo sem se spraševala zakaj, sedaj pa dejansko sumim, da so naši ali drugorazredni ali pa enostavno niso originiali. Zakaj jih pri nas ne zavoham, gori pa takoj?

A veš, da ti verjamem. A pa veš zakaj? Ker sumim, da so vsi več ali manj ponaredki in da originali nekje na poti enostavno izginejo. Zakaj tako mislim?

Ko hodim po Kranju, nikoli ne zavoham parfuma, da bi mi zadišal. Enako je tudi vLjubljani, ko hodim po BTC – Citiyu. In zakaj sumim, da so naši ponaredki? Ko grem pa samo tjale gor v Celovec, pa vedno zavoham parfum in bi najraje vprašala, kaj to nosi.

Dolgo sem se spraševala zakaj, sedaj pa dejansko sumim, da so naši ali drugorazredni ali pa enostavno niso originiali. Zakaj jih pri nas ne zavoham, gori pa takoj?
[/quote]

A kakšnega priporočaš?

A kakšnega priporočaš?
[/quote]

Ni parfuma, ki bi meni, na meni dišal. Sej bi ga, če bi ga našla. Tko da dam kar kakšno sadno zvečilko v usta ali sadni bomobom 🙂
Testerji so mi dišali, neverjetno, celo vsi trije, ki sem jih dobila. Ko sem kupila pa pafrum sem bila pa krepko razočarana. Ravno navadiš se, hočeš isto, pa ugotoviš, da ne moreš dobiti istega vonja. Sej podoben je, samo ni to to. Tko da sicer mam parfum, kr en. Kupim kao original, pa tudi cenejše, samo so vsi isti, noben ne izstopa, vsi so nekvalitetni.

New Report

Close