katere kopije parfumov so
Največje poznavalke in snobovke še niso opazile, da nosim kopije parfumov.
[/quote]
A veš, da ti verjamem. A pa veš zakaj? Ker sumim, da so vsi več ali manj ponaredki in da originali nekje na poti enostavno izginejo. Zakaj tako mislim?
Ko hodim po Kranju, nikoli ne zavoham parfuma, da bi mi zadišal. Enako je tudi vLjubljani, ko hodim po BTC – Citiyu. In zakaj sumim, da so naši ponaredki? Ko grem pa samo tjale gor v Celovec, pa vedno zavoham parfum in bi najraje vprašala, kaj to nosi.
Dolgo sem se spraševala zakaj, sedaj pa dejansko sumim, da so naši ali drugorazredni ali pa enostavno niso originiali. Zakaj jih pri nas ne zavoham, gori pa takoj?
A veš, da ti verjamem. A pa veš zakaj? Ker sumim, da so vsi več ali manj ponaredki in da originali nekje na poti enostavno izginejo. Zakaj tako mislim?
Ko hodim po Kranju, nikoli ne zavoham parfuma, da bi mi zadišal. Enako je tudi vLjubljani, ko hodim po BTC – Citiyu. In zakaj sumim, da so naši ponaredki? Ko grem pa samo tjale gor v Celovec, pa vedno zavoham parfum in bi najraje vprašala, kaj to nosi.
Dolgo sem se spraševala zakaj, sedaj pa dejansko sumim, da so naši ali drugorazredni ali pa enostavno niso originiali. Zakaj jih pri nas ne zavoham, gori pa takoj?
[/quote]
A kakšnega priporočaš?
A kakšnega priporočaš?
[/quote]
Ni parfuma, ki bi meni, na meni dišal. Sej bi ga, če bi ga našla. Tko da dam kar kakšno sadno zvečilko v usta ali sadni bomobom 🙂
Testerji so mi dišali, neverjetno, celo vsi trije, ki sem jih dobila. Ko sem kupila pa pafrum sem bila pa krepko razočarana. Ravno navadiš se, hočeš isto, pa ugotoviš, da ne moreš dobiti istega vonja. Sej podoben je, samo ni to to. Tko da sicer mam parfum, kr en. Kupim kao original, pa tudi cenejše, samo so vsi isti, noben ne izstopa, vsi so nekvalitetni.