Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere kreme imate doma za “prvo pomoč”??

katere kreme imate doma za “prvo pomoč”??

Zdej je prišel čas razbitih kolenčkov,opraskanih rok,…. pa me zanima katere kreme imate doma za blaženje otroških odrgnin???
naši so vsi potolčeni,pa nimam pojma s čim naj jih mažem 🙂

Hvala za nasvete pa lahko noč

Bepanthen plus in ognjičevo mazilo .

tea tree just

Pa dobr no, ti *just in še vsi tvoji nicki

a bi se lahko enkrat že nehal pogovarjat tle sam s seboj in delat reklamo za sranje Just ?!!

a za razbesnele živčke ima just tudi kaj na zalogi, ker to bi pa tale ccccccc pod nujno pp rabu : )

Jest tudi justovo teetree ker io je za vse to dobra. samo za živce cccc muihe pa ni. Ji jo pošljem, pa naj proba, mogoče bomo ugotovili, da je tudi za živce.

Arnidol imamo za modrice-taka luštna zadeva v sticku
Tea tree od Thursday plantation kateri se ponuca za odrgnine, mozolje oz vse kar je s kožo:)
Kaj je to za en Just?

Je tud Just, hahaha

Jaz imam tega http://www.thursdayplantation.com/cmsv1/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=96#multicountry_article_101

To je bolj učinkovito kot Canasten pa še naravno je

A to je Just al kako?

Tale Teatree krema je iz Švice, Just international,Walzenhausen, imam jaz. Ta tvoj tee tree ni isti.

Just nima nobenih certifikatov…Tea Tree prihaja iz Avstralije

Briga me za certifikat, zame je zakon že več kot 10 let. Certifikat je pa najboljši zame : delovanje.

V šnops namočeno arniko. Tako peče, da se ne upata potolči, da ju ne bi mazala. Bolje preventiva, kot kurativa.

Arniko v šnopsu, ognjič v šnopsu, arnika v olju, šentjanževka v olju, krema čajevca in materina dušica od justa, fenistil, bepanthen, canesten, pa še kakšna bi se našla. Največ pa sta v uporabi krema čajevca in fenistil.

Bepanthen Plus, Bepanthen mazilo in Bepanthen losijon.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Bepanten plus, fenistril. Pa obvezni obliži vedno v torbici (bolj kot so pisani, hitreje neha bolet).

New Report

Close