Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Katere menjalnice za tron, ioto …

Katere menjalnice za tron, ioto …

Jaz za fiat uporabljam Kraken. Slaba stran je, da verifikacija traja nekaj tednov, ter da ga ob visokem prometu rado meče ven, kar bodo baje v kratkem popravili.

Na Bittrex se meni ni uspelo registrirati, na Binance pa brez težav.

Če boš imela iota jo drži gor na menjalnici dokler ne pride v bližnji prihodnosti nova denarnica, ker ta trenutna neki zajebava.

Pozdravljeni

Tudi jaz sem se odločila poizkusiti s kriptovalutami in pred kratkim sem kupila TRON. Po pošti sem prejela kuverto s kodo in sledila navodilom ter se prijavila na njihovo stran (program-profit). Sedaj pa se mi sanja ne, kaj narediti oz. kako začeti? Ima kdo kakšne izkušnje s tem Tron-om? Sem popoln laik in rabim nekoga, da mi vsaj malo razloži, kako to poteka. Za vsako pomoč vam bom hvaležna.

Hahahahaha.

pozdravljeni!

tud jest imam isti problem, dobra tale, ne smej se, raje pomagaj če veš kako.

Kar prinesi denar….

kam, koliko?

Čimveč ja.

No “dobra tale”, ali boš kaj pametnega napisal, ali si se v hlače u….?

Še čakam nakazilo.

drekač

No ” ineedhelp”, ali že kaj več veš, kaj se dogaja s tem TRONOM?

Ne vem nič, nihče mi ne pomaga, bom kar malo pustila kot je.

Od tele ekipe (info.si@my-money-invest.eu) moraš dobiti po mailu obrazec za verifikacijo kupona,( moraš ga izpolnit in poslat po njihovih navodilih na mail) potem se bova pa naprej pogovarjala, če nama bo uspelo. Jaz zdaj čakam na potrditev verifikacije.

Kot kaže je šlo vse po zlu.

Ali si poslala mail, pa dobila njihov obrazec za verifikacijo?

Vse so nam pobrali kot kaže.

Prehitro se vdaš, koliko € si vložila, če ni skrivnost?

22.000, izgledalo je res obetavno, potem pa takole.

Kaj 22000?

Ali si od njih dobila obrazec za verifikacijo?

Kako kaj? O čem pa govorimo? Že tako dovolj boli, ni potrebno še zafrkavanje.

Saj te nimam namena zafrkavat, rad bi da skupaj nekako prideva vsaj do vloženega denarja, itak noben noče nič več napisat. Ali si vložila 22000€, to te sprašujem, pa še to, če si dobila obrazec za verifikacijo?

New Report

Close