Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere menstrualne hlačke

Katere menstrualne hlačke

Pozdravljene,

katere menstrualne hlačke uporabljate – ste z njimi zadovoljne, da so udobne in nepropustne?

Hvala za vaše izkušnje!

Jaz jih uporabljam za cez noc in ob prvih dneh hudih nalivov tudi cez dan, vendar samo kot dodatno zascito, da kadar je naval ne gre cez. Do pa ene noame iz temuja in svojo nalogo dobro opravijo. Si jih oa ne predstavljam nosit samostojno, ker prvo je to kolicina z zgoscenimi izzivi, drugo obcutek ko se bi ti to tam ” svaljkalo” in tretje da gre ob robovih mimo. Enako si ne predstavljam pralnih vlozkov in pranja tega, ker so globoki in gre vsebina globoko kako ves, da je res cisto…ne ves a ne.

Tampon in to je to. Kake menstrualne hlačke neki, a ste same babice tle…

Kako pa potem to perete?

Ma ni šans, da to uporabljam. Je oh in sploh, ekološko, pralno, ne smetiš z vložki. Ampak skos bi bila živčna.

Tako da jih sploh nimam.

Jaz uporabljam.pralne vložke že 15 let. In so mi super. Za te hlačke se pa ne morem odločit. Imam res močne menstruacije, ko teče res teče. Ne vem kam se naj tisto potem vpije. Drugi dan m, ko je najmočneje, prepojen vložek menjam vsako uro, uro in pol sigurno.

Ne uporabljam, mi pa fb skoz ven meče XOXO. Uporabljam pralne vložke, ki se perejo na 90.

Uporabljam mnestrualne hlačke – zato ker imam, na srečo, mini izcedek, 2-3 dni in so mi vložki, čeprav tanki, zrasli čez glavo. dvoje. Ene ponoci, naslednji dan druge. Brez pripomb, vpijejo, ne puscajo vonja. Zadovoljna – 4 mesece jih uporablja. Dm-jeve.

Imam xoxo. Naravne, vpojne. Imam 3 različne modele. Zdržijo celo noč brez problema. Nikjer ne teče. Vložki so me tiščali, se mi lepili “na rit”, vedno ob močnem toku kakšna kapljica ponoči na rjuhi….

Hlačke so super. Ne menjam. Po uporabi splahnem z mrzlo vodo. Operem v stroju – imam same črne. Posušim na prostem, sedaj tudi na radiatorju. Če ne bi probala, bi tudi sama težko verjela.

Imam pa namen kupiti še tiste v dm-u, da vidim razliko.

New Report

Close