Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere ovsene kosmiče kupit, ki se hitro skuhajo?

Katere ovsene kosmiče kupit, ki se hitro skuhajo?

Kateri ovseni kosmiči se hitro skuhajo, da bodo tipo instant v max 7-10 minutah nared. Ogromno je nekih imen, mehki in trdi npr v Hoferju, na nekaterih ne piše nič kot na tistih od Žita. Nikjer ne piše koliko časa je treba kuhat?

Poceni, nebio se hitreje skuhajo, bio so trši in bolj čvrsti. V vsaki trgovini imaš kar nekaj izbire,najbolje, da ugotoviš kateri tebi najbolj ustrezajo.

Vsaki se odlično skuhajo, meni celov 4-ih minutah za zajtrk, trik pa je, da jih moraš malo ročno razdrobit z rokami, predno jih vržeš v krop. Ovseni so pa najboljši.

Najboljši so ovseni kosmiči Köln.

granola

Jaz jih prelijem z jogurtom in malo počakam, potem pa jem. Nikoli jih nisem kuhala.

Meni se vsi hitro skuhajo. Samo preliješ z vodo, zavreš, odstaviš, počakaš nekaj minut in gotovo. Ne vem, kaj toliko kuhaš?

Kaj v mleku jih nobeden ne kuha?

Jaz jih nikoli ne kuham. Kupim bio polnozrnate ovsene, ržene ali pšenične kosmiče. V taki rjavi naravni embalaži. Takoj, ko vstanem jih dam v riževo mleko, vmes se stuširam, namažen, nato pa pojem kosmiče, ki so čisto mehki.

Jz kupujem bio ovsene, ki jih zmeljem v mikserju na manjše koščke. Potem jih pa čez noč namočim v sirotki in drugo jutro nič ne kuham.

Sparovi so hitreje kuhani kot gres.

Alnatura ovseni kosmiči…samo pogreješ mleko in že je pripravljeno.

Jaz to ponavadi kupim kar v Hoferju ali Lidlu, so poceni, pol kg pol evra… Samo nikoli pa ne kuham… Ne maram, če so pocasti.

New Report

Close