Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere pajkice?

Katere pajkice?

Kupila bi pajkice samo za doma,ampak bi vseeno kvalitetne. Kolebam med swy in lelosi – latere so vam boljše?

jst jih kupujem na bonprix-u in sem zelo zadovoljna.

Odgovor na objavo uporabnika
cinderellla, 02.04.2023 ob 22:04

Kupila bi pajkice samo za doma,ampak bi vseeno kvalitetne. Kolebam med swy in lelosi – latere so vam boljše?

TAksne, ki fajn notri zlezijo ter povdarijo obline

Lelosi, če želiš izgledat dokaj normalno, Swy pa če želiš izgledat kurbish.

Kupujem samo iz naravnih materialov – bombaža👍🏻

Kakšen vonj pa oddajate v teh poliestrskih pajkicah?

Najboljše so mi lidlove.

priporočam navadne bombažne lelosi za doma, za v fitness pa swy iz bolj “športnih” materialov (top izgledajo!)

Lelosi in Shein sta mi super za šport in doma. Za v službi in ven pa Calzedonia ali kaj podobnega. Z vonjem nikoli težav, kot je nekdo zgoraj vprašal….

nobene.

Zenske in pajkice, najbolj grozna kombinacija …

Anonimno 5527, 03.04.2023 ob 12:19

priporočam navadne bombažne lelosi za doma, za v fitness pa swy iz bolj “športnih” materialov (top izgledajo!)

Od kdaj ima pa lelosi bombazne pajkice? Ima samo umetne ali iz bambusa..

Jaz imam vse Lelosi, Swy pa se nisem probala in mogoce narocim ene, da vidim, kako mi pasejo. Lelosi so izjemno udobne, lepo se oprimejo, nic gubic. Ali lahko kdo svetuje glede Swy navadnih, ne sportnih, kako je s stevilkami, ce so realne?

Kupujem na Siesti, identicna kvaliteta kot Lelosi za pol cene ali pa se manj. Zelo zadovoljna

Lelosi, swy, aeon…imam pa vse v crni barvi. Se da pokombinirati tudi za vsak dan.

V vsakem primeru le take, ki globoko zarežejo med sramna žnablja!

Kajti treba je povdariti le “tisto”, kar nam je dano z rojstvom. Če nam je dano.

Ostalo (pamet) pa ne promoviramo, ker jo v 95% nimamo. Bolje: nimate!

Katere pajkice?, 20.11.2023 ob 10:30

V vsakem primeru le take, ki globoko zarežejo med sramna žnablja!

Kajti treba je povdariti le “tisto”, kar nam je dano z rojstvom. Če nam je dano.

Ostalo (pamet) pa ne promoviramo, ker jo v 95% nimamo. Bolje: nimate!

Seronja!

A to Lelosi sam sebi dela reklamo? Toliko negativnih komentarjev kot jih ima ravno Lelosi, tu pa jih hvalite kot da so izumili toplo vodo. Lelosi je predrag, nekvaliteten, material je pretanek, mucka se.. jaz kupujem Lanuma, dosti ugodnejše in kvalitetne.

New Report

Close