Katere pralne praške uporabljate ?
ariel kids in tekoči ariel kids color (za temno perilo).
ma, kaj pa vem, jaz sem že marsikaj poskusila, pa na koncu vedno pristanem pri Arielu. pri drugih praških so mi ostali fleki na perilu, vsako otroško majico sem lahko 2x prala, če je bila gor čokolada…
moja mama uporablja Woolite black ali nekaj podobnega za temno perilo in je zadovoljna.
LP
Belo: Ariel aliPersil
Barvasto: Perwoll color magic
Črno in temno modro: Perwoll black magic
+ Lenor
Prej sem uporabljala samo Ariel iz Spara, prašek ali tekočega. Temno perilo res hitro izgublja barvo (uničila sem tri moževe full lepe in drage srajce) in ima po njem čuden vonj. Zdaj kupujem izključno v Muellerju in sem res zadovoljna, ker so produkti za nemški in ne VE trg
Trenutno Persil, kjer si ga za ceno 3,5 kil dobil 7kg. Za nizke temp. Ariel, pa za volno perwoll. Nimam extra praškov za temne cunje.
Včasih sem črno prala z Perwolom za temno, vendar je perilo imelo neprijeten vonj. Za pisano sem pa imela ali tekoči Perwol ali tekoči Ariel Color in je bilo ok.
Sedaj uporabljam Ariel tablete ali Persil v prahu za vse vrste perila in je super dišeče in ne izgublja barve. Edino občutljive/volnene tkanine perem z Perwolom – tekoči, za volno.
Za belo perilo trenutno Ava, Za pisano vedno tekoče praške.
Zadnje čase večkrat Šparovga, nazadnje me je zavedla akcija Ava in so cote tako smrdele, da sem ga takoj dala naprej. Kupila sem Persil in sedaj je dobro.
Pri praških me moti močanj vonj, mi gre kar na bruhanje.
A pozna katera prašek brez vonja? Všeč so mi hotelski praški, ki jih sploh ne vohaš.
Hotelski praški sploh niso pravi praški, ampak napol razkužila. Isto velja za bolnice. Ko sem v nosečnosti ležala na oddelku, sem zaradi tega dobila tako močno reakcijo na koži, da sem bila čisto rdeča, vse me je peklo in sem počutila, kot da bi me kdo s ‘šmirglpapirjem’ zbrusil. Reakcija je bila taka, da so mi morali od doma prinesti komplet posteljnino, pižamo, in brisače, da se je zadeva umirila.
Ne želi si takih praškov.