Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere smučarske čevlje naj kupim?

katere smučarske čevlje naj kupim?

ŽIVJO! MI ZNA KDO SVETOVAT KATERE SMUČARSKE ČEVLJE NAJ KUPIM, DA SO KVALITETNI, PREDVSEM PA DA SO TOPLI IN UDOBNI? ZANIMA ME ZA ŽENSKE SMUČARSKE ČEVLJE! HVALA VSEM ZA ODGOVOR!

M misliš pancerje? Alpina Žiri.

Definitivno Alpina! Pa dobro smuko 😉

JA PANCARJE! SAMO NE OD ALPINE! OD ATOMIC, TEHNICA ALI KAJ PODOBNO!

Edini recept za kupovanje smučarskih čeljev je, da – ne glede na znamko – pomerjaš in pomerjaš toliko časa, da veš, kateri so ti RES prav. Ko boš pomerila 10 različnih in boš v vsakih vsaj 10 minut hodila po trgovini, boš vedela, katere kupiti. In takrat bo tudi vseeno, kaj piše na njem.

Edini pravi recept je, da veš kako trdi morajo biti za tvoje smuči. Če tega ne veš, je vse le loterija. Sicer pa pancarji niso narejeni za hojo.

Pa 10 minut na pancar je še malo.
Za dober nakup si vzami kar cel popoldan (ne hodi zjutraj, ko je noga spočita) in za tiste, ki ti bodo ostali v ožjem izboru, si vzemi vsaj 15-20 minut sedenja, hoje z zaprtimi pancarji… in verjemi, trgovci te ne bodo prav nič čudno gledali.

Tisti, ki se količkaj spozna na smučanje ne bo svetoval Alpininih pancarjev.

Zakaj?

In še to: vprašanje je bilo, katere ja, ne katerih ne. Kot poznavalko te torej prosimo za nasvet, katere so za kupiti.

HVALA VSEM ZA NASVETE! DRUGAČE SE MI GRE PREDVSEM ZATO, DA SO TOPLI! SEM PRECEJ ZMRZLJIVE NARAVE! HEHE

jaz sem takole probavala celo popoldne, pancarje vseh znamk in modelov, na koncu sem se odločila za alpino, najudobnejše, najmehkejše in med cenejšimi. Bolje sem se počutila edino še v enih (pozabila firmo), ki so bile 3x dražje, ampak sem se potem vseeno odločila za Alpino.

3 sezone že smučam z njimi in me niti 1x še ni zeblo. Kupila sem eno št. večje kot imam sicer čevlje, prezadovoljna sem, ravno danes cel dan v njih in so noge kot nove.

Ne bo držalo.
SEm učiteljica smučanja, na smučeh in v pancarjih preživim 3 mesece, v povprečju, če ne več, skoraj vsak dan…leta in leta…in sem na Elanovih smučeh in Alpininih pancerjih. Potem ko sem imela praktično vse firme smuči in pancarjev.
Mi očitno najbolj odgovarjajo. Posploševanje je popolnoma odveč…ni slabih pancarjev, le najti je treba prave.

New Report

Close