Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere terme priporočate za vikend paket za darilo

Katere terme priporočate za vikend paket za darilo

Ker sama ne hodim preveč rada v terme, vas prosim za pomoč. Za rojstno-dnevno darilo kupujemo vikend paket svaku in svakinji. Na voljo smo našli naslednje terme: terme Radenci, terme Rogaška in terme Topolšica.

Katere so ok in bi izbrali vi? Želita bolj miren oddih.

Hvala za mnenja in izkušnje.

če nimata kakih special težav z zdravjem, da bi morala izbirat tematsko…pol Rogaška. Meni je bilo zelo zelo všeč.

Nikjer ni kaj ekstra. Razen če sta starejša. Kaj pa Čateške? Sedaj imajo akcijo, dva za seno enega v hotelu Toplice, polpenzion. Poglej na njihovi spletni strani.

Sta stara ok. 40 in imata rada mir. Ne marata kupa upokojencev, niti kupa otrok. Se mi zdi, da so te terme še najbližje temu. Ne vem no, ampak se mi zdi, da so Čateške kar ves čas polne in hrupne. Pač, kaj slišim in kam večina zahaja.

Hodim kar precej po toplicah in bi od naštetega izbrala Rogaško.

Čeprav, zakon pa je Primus – Ptuj.

Sotelia ali welness park Laško!

Thermana – Wellness Park Laško. Novi hotel je zelo lep in tudi ni veliko otrok (razen med počitnicami). V bazenu je čez vikend malo gužve, kar je pa itak povsod.

Olimia, hotel Sotelia. Pakete imaš že pripravljene in mislim, da ne boš sfalila. Mi smo jih že nekaj podarili pa so bili vsi zadovoljni.:)

LP

Če imata rada morski zrak, toplo priporočam Life Clas hotele in terme Portorož.

Wellnes Park Laško – bila pred 14 dnevi, čisto nov hotel, prijazno osebje, super savne in bazeni – priporočam, Topolšico odsvetujem, lepo pa je tudi v Radencih.

Olimia, h. Sotelia, paket Razvajanje za naju. Bila septembra, prečudovito!

Prodam plačan aranžma, vikend počitnice, oddih v enem izmed najlepših hotelov pri nas v Wellness Hotelu Sotelia terme Olimje
Vključuje:

3 dni (2 nočitvi ) s polpenzionom za 2 osebi (samopostrežni zajtrk in večerja)
steklenica minerane vode v sobi, kopanje v hotelu breza , neomejeno kopanje v SPA termalija, kopalne karte za aqualuna park na 3000m2, fitnes center, mini klub za otroke,wifi, parking, kopalni plašč in brisače.

Otrok do 5 let brezplačno.
Aranžma prodam za skoraj 200e cenejeAranžma je unovčljiv od 01.05.2017- 01.05.2018
Unovčjiv je kadarkoli, izjema so le datumi: 28.12.-06.01., 21.07.-18.08., 27.10.-05.11.

Ta ponudba v redni prodaji stane: 478e

Ja, Primus na Ptuju je meni tudi najboljši. Hotel ima svoj bazen, ne rabiš it v tisti džumbus s tobogani. Hrana odlična, lepe savne, krasen sprehod do Ptuja …
Od zgoraj naštetih treh pa Radenci, hotel Radin. Greš tudi lahko malo naokoli na sprehod po gričkih, se malo zapelješ z avtom kaj pogledat. Hrana je bila tudi zelo dobra, fajn bazeni, savne …

meni so Radenci tabojši, priporočajo jih tistim, ki imajo probleme s srcem

New Report

Close