Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek katere terme so ugodne

katere terme so ugodne

Zdravo!

Staršem bi za rojstno dnevno darilo dala paket dva dni v toplicah. Ker se cene kar razlikujejo vas sprašujem za mnenje kam se splača it da bo cena in ponudba solidna.

Hvala in lep dan!

najbolj ugodne terme olimia…preverjeno

Kaj pa se splača vzet? Jaz sem si nekako omislila da bi prišla v petek popoldne in odšla v nedeljo!

nova
Uredništvo priporoča

Ugodne cene, zelo prijetno okolje, lepe sobe, dobra hrana, prijetni sprehodi…prijazno osejne !Ugodne so cele vikend paketov, pa včasih imajo kakšne posebne ponudbe za 3-4 dni. Če odštejem cene- vsekakor so terme zelo prijetne !

Bila sem v Banovcih.Zelo zadovoljna !

A da so Olimie ugodne..?? Hmm ne vem, če bi se strinjala, bi bilo treba prej preverit njihovo ponudbo. Kolikor se pa spomnim, so kar drage.
Mogoče Terme Lendava?

Cena v vseh slovenskih termah je približno enaka.
Primerjati pa moraš seveda jabolka z jabolki, ne jabolka s hruuškami.
In da so Olimje najcenjše? Halo? Mogoče če vzameš privat sobico.

Kakšne pa imate izkušnje z Hotelom Aquapark Žusterna in Hotelom Koper. Imajo neke ugodne ponudbe, pa me zanima kako je kaj tam in če se splača, ker so cene res ugodne ( za 3 dni -3x polpenzion= 96E na osebo- žusterna) ali pa ( 68E/osebo za 2 dni-2x polpenzion-hotel Koper)

Midva z možem sva bila v januarju v Primusu na Ptuju. Bila sva neverjetno zadovoljna 4x polpenzion naju je stal 313 evr. Se pa bolj splača, če se gre med tednom, ker čez vikend pa dobiš za ta denar 3x polpenzion. Res priporočam!

Preživeli smo 5 dni v Banovcih. Nepozabno. Polpenzion 216€ za odrasle. Pri plačilu za 2 odrasla, sta bila 2 otroka do 12 let zastonj. Vsa hrana je samosptrežna.

Veliko animacije – za otroke in odrasle.

Olimje, Sotelia – vikend paket za dve osebi- 374 evrov. Petek prideš, nedeljo greš. Marca (vsaj prejšnji teden je bila) akcija-dan gratis-torej tri nočitve namesto dveh. Meni je tam zelo všeč.

L.P.Greta

New Report

Close