Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATERE TRGOVINE SO V KRANJSKI GORI

KATERE TRGOVINE SO V KRANJSKI GORI

Z družino gremo v apartma v Rateče, pa me zanima če mi lahko poveste katere trgovine z živili so tam in v zelo bližnji okolici, da ne bom vse s seboj nosila?

Je mogoče kak spar, hofer,…..?

v ratecah je manjsa trgovina, kjer se da kupiti osnovne stvari (vsaj bila je nekaj let nazaj). najblizji spar je na jesenicah. v kranjski gori imas mercator.

V Kr. Gori mislim da je res samo Mercator. Drugače imaš pa na Jesenicah še Spar, Tuš, Lidl, Hofer, hipermarket Mercator.

Upam,da veš kako je mrzlo gor. Me ne spraviš več.

Če greš pa poleti je pa toliko muh in komarjev, da misliš da si v kakih tropih.

Glede trgovin pa tako kot so povedale predhodnice.

Jaz vedno vzamem že nekaj pripravljenega za prvi dan ali pa več. Meso prinesem od domačega mesarja – ker mu zaupam.

Pa en dan gremo obvezno na super kosilo. Pa en dan na pico.

Za poleti ti pa priporočam dom na Tromeji. Super domača hrana, pa še poceni je.

Drugače pa poje pašta in omaka iz konzerve, če že nimam volje za kako kulinarično popotovanje.

Samo po kruh pa res ne bom na Jesenice hodila – razen če ne gremo v železničarski muzej( tudi priporočam )

Ja bivakiramo pa raje v Martuljku.

čimveč vzemi s sabo; mercator v kr.gori v centru pri pošti je vedno full pohn ljudi, pa še ni kje parkirat. mercator v trg. centru je pa slabo založen. hofer + spar je na jesenicah 20 min z avtom.
za jest je pa veliko gostiln, cene so normalne in so polne avstrijcev.

Hvala za odgovore. ne bomo izgubljali časa za vožnjo na jesenice. Tam bomo 6 dni. Za prve dni bom vzela iz skrinje golaž, pasulj, segedin, za kasneje pa testenine s tuno, kakšne zrezke, njoke s sirom…

Edino za kruh ne vem. Doma ga vedno pečemo, tako da ga bom imela za kake 3 dni s sabo, pol pa en dan palačinke, ostalo se bo pa kupilo v Kranjski Gori.

Ne bi rada zgubljala časa in hodila kam deleč po trgovinah. Dopoldne bomo smučali, se sankali, ob 12.00 bomo v apartmaju ( vsaj eden od naju) da bo šel otrok spat, popoldne pa v Kranjsko goro v bazen, al pa na sprehod, al pa na tekaške, če bo sneg.

Kaj mi še priporočate za popoldanske aktivnosti ( smučanje bo dopoldne)?

drsanje

SPAR ALI TUŠ JE NAJBLIŽJE NA JESENICAH.ČE NE PA V KRANJSKI GORI IMAŠ MERCATOR, KI JE KAR DOLGO ČASA ODPRT.SAMO GLEDE MESA JE BOLJ PROBLEM,KER IMAJO SAMO PAKIRANO IN ŠE TO SLABA IZBIRA.ČE NE PA TI PRIPOROČAM GOSTILNO PRI MARTINU IN CVITAR. ZA PIZZE PA V HOTELU PRISANK.

LEP POZDRAVČEK PA UŽIVAJ V KG.

SENDVIČARJI

New Report

Close