Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere vzglavnike naj kupiva?

katere vzglavnike naj kupiva?

Kupiti moram nove vzglavnike. A mi lahko predlagate, kakšno polnilo je najboljše za spanje. Na katerih vzglavnikih najboljše spite? Doma smo imeli neko perje v njih? Sedaj greva s fantom na svoje in rabima kupit posteljino. Kaj mi predlagate? Vsem hvala za predloge!
Ja še to… Kje jih imajo po ugodni ceni?

Ugodno jih boš dobila v Jysku, najbrž še kje.

Meni že 10 let najbolj ustreza tisti s polnilom iz pire ali ajde. So dražji, ne dobijo se povsod, ampak je vredno.

V Jysku -kakšno je polnilo? Menda so vsi, več ali manj, polnjeni z nekimi umetnimi materiali?

V Jysku -kakšno je polnilo? Menda so vsi, več ali manj, polnjeni z nekimi umetnimi materiali?
[/quote]

Jaz tam kupujem polnjene s perjem, cca 10€ en, zamenjam na 3-4 leta.

[/quote]
Imajo različna polnila, smo kupili dva za obiske in sploh nista slaba. Sicer sta ta dva z umetnim polnilom, samo se najde tudi perje.

Meni najbolj ustreza polnilo iz lateksa.

Nama z možem najbolj ustrezajo anatomski vzglavniki polnjeni z lateksom.

Imava volnene in tudi otroci so si omislili take.

Polnjeni s svilo – Vitapur.

Jaz imam ogledane od deje skofjla loka, ki so polnjeni z volno, res da je kvaliteta sam so cene kr visoke. Mamo trenutno vitapur, ki so bli v sparu na tocke in poleti svicam, ki so polnjeni z umetnim materjalom un enga ppceni iz lidla…
Na kolko let pa menjate vzglavnike? Kako pogosto jih pa perete?

tudi mi imamo te iz sparove akcije vitapur in so super

Kupila sem jih v mani in so same kepe ,prosim katere še predlagate pa da niso previsoki? Hvala za odgovor .

Jaz se ga pa nisem mogla navaditi, mi je pretrd. Imam zdaj enega iz lateksa, precej visokega in mi je super.

New Report

Close