Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Katere zenske so vam lepo oblecene?

Katere zenske so vam lepo oblecene?

Meni Melania Trump. Res vedno, ko odprem slikco, me njena obleka navdusi. Minimalisticno z enim detajlom. Pa tudi nasa Urska (Bacovnik – pa sem levicarka 🙃) mi je bila zadnjic zelo lepo oblecena, kljub negatovnim mnenjem nekaterih modnih strokovnjakov.

Melanija je najslabše oblečena

Ah, za Trumpov denar se ni težko obleči, meni njen slog niti najmanj ni všeč. Zadnjič je bila oblečena kot ena majorka.
Urška v tisti obleki kožne barve za angleške stare mame pa bog pomagaj … Taka obleka me spomni na Keeping up appearances, take obleke nosijo stare debele Angležinje.

Meni je všeč Jennifer Aniston, oblači se po mojem okusu tako za vsak dan kot za gala prireditve.

Melania – bolj ali manj se zna obleči, imela pa je tudi nekaj modnih kiksov. Pri ženskah mi na splošno ni všeč umetno zagorel in starikav obraz, zato se mi ona ne zdi lepa, še manj pa je simpatična.

Urška ima več sreče glede videza, samo te otroške barve – pudrasta, kožna ji ne pristajajo, ker izpade bledolično, neopazno. Ta konkretna obleka bi bila boljša v drugi barvi, ne pa, da je popolnoma enaka barvi polti.

A. Pivec – vsega preveč, vzorcev in dodatkov (ogromne rože ipd.). Kot bi se preveč trudila oziroma bila obremenjena s tem, kaj bo oblekla.

Pri ženski je bolj pomembno to, koliko je naravno lepa. Z dragimi in lepimi oblekami lahko minimalno popraviš videz, vtis, ampak radikalne spremembe niso možne. Meni se zdi simpatična finska predsednica vlade Sanna Mirella Marin. Ne pretirava z modo, je dokaj naravna.

Od tujih je to Kate Middleton. Od naših pa Urška Bačovnik.

Meni je Meghan lepse oblecena kot Kate. Ne maram rozastih vzorcev, so mi lepse enobarvne stvari.

Pivceve obleke mi tudi ne sedejo.

Anistonova ima prevelike izreze, primerno za filmski, ne poslovni svet.

Ja, Melania je pretemna, tudi meni je svetlejsa polt bolj vsecna.

Finska predsednica vlade lustna, zelo naravna, oblacila nic posebnega.

Omenjate Melanijo…. Problem je, da ne ve, kaj je poslovno oblačilo. Dragec je rekel, da je bila popolnoma neprimerno oblečena, ko je imela nedavno govor v predvolilni kampanji. Tudi meni se je zdela čudna s tisto neko vojaškozeleno obleko z žepi in gumbi. In, mimogrede, na uradnih dogodkoh (ki niso večerni) morajo imeti ženske ramena pokrita.

Seveda opazim garderobo na ljudeh. Tako moških kot ženskah. Marsikaj mi je všeč, marsikaj tudi ne. A da bi poimensko lahko izpostavila nekoga, da se meni všečno oblači…to pa težko.

Če se spomnim koga, napišem kasneje. 🙂

Sedaj se prav nobene ne spomnim (pri nas), ki se bi mi zdela dobro oblečena. Pivčeva se sicer nekaj trudi, a je daleč od lepo, primerno, okusno, Urška tudi ne.
Melanija je v bistvu zelo okusno oblečena.
Drugače pa: najbliže je Kate Middleton.

Melanija najlepše oblečena, he,he,he… Ni čudno, da gre svet v k… 🙂 Pokam od smeha.

Pivceva ima vcasih kaksen dober kos.

Meni je bila pa tista vojaska obleka vsec, ampak res za zelo visoko zensko. Jaz bi bila v njej … no comment 😃😃.

Francozinje.

Meni se je tudi tista vojaška obleka zdela super na njej, sploh pa je delovala odločno, suvereno in samozavestno. Meni se zdi Melania dobro oblečena, tudi stil Urške Bačkovnik mi je všeč, ta zadnja obleka je imela zanimiv kroj, a morda bi bila res boljša v drugi barvi. Medtem ko je bila gospa Pompeo zelo slabo oblečena, kot ena stara mama, ki gre na birmo od vnukinje.

Zelo dobro se zna obleči tudi Katarina Kresal, Ksenija Benedetti je tudi vedno skladno in urejeno oblečena, čeprav nič posebnega, pri Aleksandri Pivec se pa predvsem vidi, da se zelo trudi in veliko energije posveča svojemu videzu, da ji je ta že preveč pomemben. Hkrati pa ima rada malo načičkan slog, naborke, rožaste vzorce – kar morda v živo še funkcionira, na fotografijah pa ne. Je pa večinoma še vedno bolje oblečena kot marsikdo drug od slavnih.

Sicer pa mi je všeč tudi Amal Clooney – ampak tu se vidi, kako so visoke, vitke ženske v prednosti glede oblačenja, ker na njih vse bolje izpade.

Pa Alenka Top Skaza! Zelo kratek čas je bila ministrica, ampak njeni outfiti so mi pa ostali v spominu.

Obleka ne naredi človeka, ampak človek obleko.

Vedno najbolj okusno urejena je bila Katarina Kresal.
Od tujih pa kaj vem, itak vsi naštevate tiste, ki jih mediji itak najbolj promovirajo in od teh moram jaz izbrati eno. Meni je to Letizia Ortiz.

Sosedova Štefka. Fiiiuu.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Aha…ampak vojaska obleka je imela sporocilo, tako podtalno … Casi, kakrsni so, in kaze, da se bo negotovost samo še – po nepotrebnem – večala, kazejo, da se je treba pripraviti, kar je njena obleka ‘povedala’ …
Sicer je pa meni slog oblacenja, bolj kot po modnoh zapovedih, pomembno, da osebi pristaja. Konkretno, kolikor uspem videt fotke, pri melaniji sede vse, kar natakne, posebno pa zadane s petami. Pete so na njej 1a.
Pivčeva prav tako všečna. Slog, ki ga ‘fura’, ji pristoji.
Bacovnikova pa povsem, glede na proporce, premlao izpostavi svojo pojavo. Ze samo pete bi izboljsale celotni izgled.
Zena francoskega predsednika denimo pa s prekratkimi krili ‘seka mimo’. Celotna pojava se s sicer lepimi kosi pokvari z izbiro, ki pokaže da so leta vseeno tu, na nacin, da prav izpostavi koščene, z emšem obrabljana kolena, stegna …

Negativnim mnenjem nekaterih modnih strokovnjakov. Pišeš:)
Saj, če nima perja na riti in kje naokoli, danes nisi moden in seveda nič povšeči modnim kritikom.

Izpostavila bi izjemno izostren slog Jackie Kennedy.
Meni osebno dosedaj najbolj prefinjen.
Zame je ni osebe, ki bi ji lahko stopila ob bok lepo oblečene ženske.
So samo v vrsti ….pod njo.

Amal Clooney
Kate Middleton
Melania

.. pač ne vedno, ampak recimo, da so te gospe tam nekje. Oz ene bolj, druge manj zadanejo, to kar mi je všeč.

Všeč mi je bolj ta klasična moda (kolena in ramena pokrita, neoprijeta).

Od znanih Slovenk mi je najbolj všeč stil Urške Bačovnik.
Od tujih Kate Middleton in nizozemska Maxima.

Negativnim mnenjem nekaterih modnih strokovnjakov. Pišeš:)
Saj, če nima perja na riti in kje naokoli, danes nisi moden in seveda nič povšeči modnim kritikom.

Izpostavila bi izjemno izostren slog Jackie Kennedy.
Meni osebno dosedaj najbolj prefinjen.
Zame je ni osebe, ki bi ji lahko stopila ob bok lepo oblečene ženske.
So samo v vrsti ….pod njo.
[/quote]

Ja, Jackie O. je zacetnica tega, meni vsecnega, stila, se strinjam.

Meni je pa Melania grdo oblečena. Vedno je nekaj, kar zmoti. Edina dobra stran tega je, da ženske niso ljubosumne nanjo.

Meni je všeč klasika, ona pa vedno nosi nekaj, kr nekaj, ki je še slabše od klasike…. Od francostega predsenika žena, čeprav je precej starejša, se zna precej bolje obleči…. Vsaj opazila sem, da se zna obleči.

Ojoj, tale fora s Francozinjami (kao vedno chic, lepo oblečene, lepo dišijo, jedo kot najbolj garaški kmet a se ne zredijo niti za gram, ker … so pač Francozinje :)) je totalno mimo, v bistvu niso nič kaj drugače ali bolje oblečene kot Slovenke, bolj postavne in vitke prav tako ne. Isti šmorn, nekaj jih izstopa, nekaj jih izstopa v maškara stilu (ampak to je ekstravagantno, saj so Francozinje, pri nas so enostavno maškare), povprečje je pa povsem enako kot kjerkoli drugje.

Meni se je tudi tista vojaška obleka zdela super na njej, sploh pa je delovala odločno, suvereno in samozavestno. Meni se zdi Melania dobro oblečena, tudi stil Urške Bačkovnik mi je všeč, ta zadnja obleka je imela zanimiv kroj, a morda bi bila res boljša v drugi barvi. Medtem ko je bila gospa Pompeo zelo slabo oblečena, kot ena stara mama, ki gre na birmo od vnukinje.

Zelo dobro se zna obleči tudi Katarina Kresal, Ksenija Benedetti je tudi vedno skladno in urejeno oblečena, čeprav nič posebnega, pri Aleksandri Pivec se pa predvsem vidi, da se zelo trudi in veliko energije posveča svojemu videzu, da ji je ta že preveč pomemben. Hkrati pa ima rada malo načičkan slog, naborke, rožaste vzorce – kar morda v živo še funkcionira, na fotografijah pa ne. Je pa večinoma še vedno bolje oblečena kot marsikdo drug od slavnih.

Sicer pa mi je všeč tudi Amal Clooney – ampak tu se vidi, kako so visoke, vitke ženske v prednosti glede oblačenja, ker na njih vse bolje izpade.
[/quote]

Ja, tocno to, Melania je v tisti obleki tako zelo odlocno delovala, zato se je tudi meni zdelo, da je bila njena izbira super in pomenljiva.

Pri Pompeovi sem pa tudi jaz ostala odortih ust: jopica cez tidzo dolgo zeleno obleko … starikavo je res delovalo.

Pivceva je tudi za moj okus prevec kicasta, je imela pa ze kaksno res dobro crno-belo kombinacijo.

Je pa res, ce si visok in vitek res skorajda vse na tebi dobro izpade.

New Report

Close