Katere zimske gume
Julij Cezar, 10.11.2022 ob 18:42
Imam kleber, 10.11.2022 ob 18:26
Imam kleber kristal. Se ustavi kot vkopana na mokri cesti. Pred tem vedno imel Sava eskimo. Avtomobil je drsel ob zaviranju na mokri cesti zelo daleč. Takrat sem bil prepričanja, da je pri vseh tako. Pa nikakor ni. Nikoli več Save ali kakih korejskih poceni različic. Je varnost več kot tistih nekaj deset evrov, ki jih privarčuješ ob nakupu.
a bejz no , kleber je michelinova znamka kot sava od goodyear in spada v srednji cenovni razred kot sava….potem imas pri goodyar debico pri michelinu kormoran ki sta nizkocenovnika….ne bluzite in ne lazite debili
Pa kaj si tako vsiljiv, tečen in nadležen??? Svoje mnenje si že povedal, zdaj pa daj ljudem mir.
Avstrija nima nič bistveno drugače kot pri nas. Vsak si lahko prebere pravila za tujino na AMZS in še kje. Ni nobena visoka znanost in iz Slovenije se dnevno vozi v Avstrijo kar precej povsem navadnih vozil in ljudi. Se mi zdi, da hočejo iz tega naredit znanost taki, ki nimajo ne avtomobilov, ne vozniških dovoljenj.
Avstrija nima, 10.11.2022 ob 19:13
Avstrija nima nič bistveno drugače kot pri nas. Vsak si lahko prebere pravila za tujino na AMZS in še kje. Ni nobena visoka znanost in iz Slovenije se dnevno vozi v Avstrijo kar precej povsem navadnih vozil in ljudi. Se mi zdi, da hočejo iz tega naredit znanost taki, ki nimajo ne avtomobilov, ne vozniških dovoljenj.
tocno tako , eni niti ne locijo med zimskimi gumami in zimsko opremo razlika je sami da avstriji velja od 1.11 pri nas od 15
Campari, 10.11.2022 ob 16:49
pazi, če se voziš v Avstrijo. Pri njih ni vseeno kakšne zimske gume imaš na avtu.
V Avstriji imajo lahko še kar ježevke.
Pri nas so prepovedane že 40 let, ker baje uničujejo ceste.
Sicer zdaj že dalj časa obstajajo tudi plastične, niso samo jeklene.
Kdo ima torej boljše ceste, mi ali Avstrijci?
Jezna, 12.11.2022 ob 08:41
Trenutno nobenih… Najbližji dobavni rok je 16. november…
Ima pa moj avto seveda eno blesavo dimenzijo (ne e, okaeri sprašuje avtor), pa še določeno znamko gum hočem… Tako da, policisti, če berete MON…do 25.11. ne preverjajte zimske opreme na avtih. Nismo vozniki sami krivi, da ni možno dobiti gum.
Ti si najpomembnejša, vsi morajo počakat, kako se boš ti zvrkovala in afnala.
Seveda, 12.11.2022 ob 12:42
Ti si najpomembnejša, vsi morajo počakat, kako se boš ti zvrkovala in afnala.
Veliko lastnikov vozil, ki potrebujejo nove zimske pnevmatike, trenutno čaka na gume, ker dobava zamuja. Vpicilo si se pa vame, ki to predstavim javno? Vzemi zdravila, prosim.