Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere zimske gume

Katere zimske gume

Če bi imel vsaj gram soli v glavi, bi lahko vedel, da Avstrija ni prljavi Balkan. Do 5.000 € je kazen pri njih za zimske gume z napačno oznako.

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 10.11.2022 ob 18:42

Imam kleber, 10.11.2022 ob 18:26

Imam kleber kristal. Se ustavi kot vkopana na mokri cesti. Pred tem vedno imel Sava eskimo. Avtomobil je drsel ob zaviranju na mokri cesti zelo daleč. Takrat sem bil prepričanja, da je pri  vseh tako. Pa nikakor ni. Nikoli več Save ali kakih korejskih poceni različic. Je varnost več kot tistih nekaj deset evrov, ki jih privarčuješ ob nakupu.

a bejz no  , kleber je michelinova znamka kot sava od goodyear in spada v srednji cenovni razred kot sava….potem imas pri goodyar debico pri michelinu kormoran ki sta nizkocenovnika….ne bluzite in ne lazite debili

Pa kaj si tako vsiljiv, tečen in nadležen??? Svoje mnenje si že povedal, zdaj pa daj ljudem mir.

sam povem, 10.11.2022 ob 18:47

Če bi imel vsaj gram soli v glavi, bi lahko vedel, da Avstrija ni prljavi Balkan. Do 5.000 € je kazen pri njih za zimske gume z napačno oznako.

Povej kaj misliš pod napačno oznako?

Čobanu nima smisla nekaj razlagat.

ne bluzi in ne lazi, sploh ker ne locite med zimskimi gumami in zimsko opremo

Avstrija nima nič bistveno drugače kot pri nas. Vsak si lahko prebere pravila za tujino na AMZS in še kje. Ni nobena visoka znanost in iz Slovenije se dnevno vozi v Avstrijo kar precej povsem navadnih vozil in ljudi.😆 Se mi zdi, da hočejo iz tega naredit znanost taki, ki nimajo ne avtomobilov, ne vozniških dovoljenj.😀

Avstrija nima, 10.11.2022 ob 19:13

Avstrija nima nič bistveno drugače kot pri nas. Vsak si lahko prebere pravila za tujino na AMZS in še kje. Ni nobena visoka znanost in iz Slovenije se dnevno vozi v Avstrijo kar precej povsem navadnih vozil in ljudi.😆 Se mi zdi, da hočejo iz tega naredit znanost taki, ki nimajo ne avtomobilov, ne vozniških dovoljenj.😀

tocno tako  , eni niti ne locijo med zimskimi gumami in zimsko opremo  razlika je sami da   avstriji velja od 1.11  pri nas od 15

Prvič sem nabavila Dunlop, premontaža jutri.

Najbrž res. Po Avstriji se lahko voziš z vsakršnimi zimskimi gumami. Isto kot po Balkanu.

Avtor posta nikjer ne omenja, da živi v Sloveniji.

Vredestein?

Campari, 10.11.2022 ob 16:49

pazi, če se voziš v Avstrijo. Pri njih ni vseeno kakšne zimske gume imaš na avtu.

V Avstriji imajo lahko še kar ježevke.
Pri nas so prepovedane že 40 let, ker baje uničujejo ceste.
Sicer zdaj že dalj časa obstajajo tudi plastične, niso samo jeklene.

Kdo ima torej boljše ceste, mi ali Avstrijci?

Trenutno nobenih… Najbližji dobavni rok je 16. november… 🙁

Ima pa moj avto seveda eno blesavo dimenzijo (ne e, okaeri sprašuje avtor), pa še določeno znamko gum hočem…  Tako da, policisti, če berete MON…do 25.11. ne preverjajte zimske opreme na avtih. Nismo vozniki sami krivi, da ni možno dobiti gum.

Continetalke

Nove prisle vceraj

Pise da so narejene v romuniji

Kako naj pridem do gum narejenih za nemcijo?

Grrrrr, 12.11.2022 ob 12:01

Continetalke

Nove prisle vceraj

Pise da so narejene v romuniji

Kako naj pridem do gum narejenih za nemcijo?

Te boš pa kar nove probalo prodat ali stran vrglo, ker ti hočeš druge narejene v Romuniji, “za Nemčijo”?😆

Najlažje tako, da jih kupiš v Nemčiji. Zelo verjetno boš dobil/a iste.

rok-1, 12.11.2022 ob 12:34

Najlažje tako, da jih kupiš v Nemčiji. Zelo verjetno boš dobil/a iste.

Joj, rokec, kje ti spiš, da te ne ukradejo?😀

Joj, 12.11.2022 ob 12:37

Joj, rokec, kje ti spiš, da te ne ukradejo?😀

Neumno vprašanje si zasluži podobno neumen odgovor. Spim pa doma, v svoji postelji.

Jezna, 12.11.2022 ob 08:41

Trenutno nobenih… Najbližji dobavni rok je 16. november… 🙁

Ima pa moj avto seveda eno blesavo dimenzijo (ne e, okaeri sprašuje avtor), pa še določeno znamko gum hočem…  Tako da, policisti, če berete MON…do 25.11. ne preverjajte zimske opreme na avtih. Nismo vozniki sami krivi, da ni možno dobiti gum.

Ti si najpomembnejša, vsi morajo počakat, kako se boš ti zvrkovala in afnala.😆

Jaz imam Sava, made in Germany. 🙂

.https://youtu.be/3QO1BxbPuYs

Seveda, 12.11.2022 ob 12:42

Ti si najpomembnejša, vsi morajo počakat, kako se boš ti zvrkovala in afnala.😆

Veliko lastnikov vozil, ki potrebujejo nove zimske pnevmatike, trenutno čaka na gume, ker dobava zamuja. Vpicilo si se pa vame, ki to predstavim javno? Vzemi zdravila, prosim.

jaz kupujem samo Barum. Made in Poljska.

Jaz pa Tigar.

Obeličevo so tudi super.

New Report

Close