Katere zimske gume
Jezna, 12.11.2022 ob 18:03
Seveda, 12.11.2022 ob 12:42
Jezna, 12.11.2022 ob 08:41
Trenutno nobenih… Najbližji dobavni rok je 16. november…
Ima pa moj avto seveda eno blesavo dimenzijo (ne e, okaeri sprašuje avtor), pa še določeno znamko gum hočem… Tako da, policisti, če berete MON…do 25.11. ne preverjajte zimske opreme na avtih. Nismo vozniki sami krivi, da ni možno dobiti gum.
Ti si najpomembnejša, vsi morajo počakat, kako se boš ti zvrkovala in afnala.
Veliko lastnikov vozil, ki potrebujejo nove zimske pnevmatike, trenutno čaka na gume, ker dobava zamuja. Vpicilo si se pa vame, ki to predstavim javno? Vzemi zdravila, prosim.
Ne nabijaj bedarij, ker ni res.
Save več nikoli, 10.11.2022 ob 17:41
Julij Cezar, 10.11.2022 ob 17:13
Božo, 10.11.2022 ob 17:10
ja zareza oz žleb oz kako se že reče mora bit predpisane globine… kera znamka je pa pomoje nima veze… mogoče kak varnostni test da ma opravljen… ker kakšne se ne pokažejo dobro… vem da so ble neke ki so se slabo odrezale… so bile različne vrste pnevmatik točkovno ocenjene…
tepec…3mm dezena je predpisani za gume v zimskj sezoni, lahko so tudi letne , poleti je prefpisano 1.8 mm profila….s temi amzs testi pa si lahk rit obrisete nido vredni pol litra mrzle vode….ena najboljsih gum za za slo je sava eskimo hp2 dobra guma za pameten denar
Slabše od save za dež ni. Za sneg iz izkušenj povem, je dobra. Za dež nikakršna. Tako da si res lahko tiste teste nekam vtaknejo. Skoraj vsak ti bo povedal, da je nad savo razočaran. Ti osebno, pa kakor ti paše.
Poglej kje je narejena, v Romuniji, sam sem do pred dvemi leti uporabljal Barum Snowanis, prej vedno dobra guma za svoj denar, zadnje slabe, lani sem imel neko finsko sranje, v glavnem 4 gume so bile fuč v15 000 kilometrih, letos imam gor Michelin Alpin, zaenkrat zadovoljen.
Anonimno718, 14.11.2022 ob 06:31
Poglej kje je narejena, v Romuniji, sam sem do pred dvemi leti uporabljal Barum Snowanis, prej vedno dobra guma za svoj denar, zadnje slabe, lani sem imel neko finsko sranje, v glavnem 4 gume so bile fuč v15 000 kilometrih, letos imam gor Michelin Alpin, zaenkrat zadovoljen.