Katere zimske gume?

Pozdravljeni
Zanima me katere gume priporočate od naslednjih navedenih:
* Pirelli W190 Snowsport,
* Toyo S950,
* Kleber Krisalp HP.
Rabim dimenzijo 185/55 R15. Torej gume niso med najdražjimi, ampak glede na zadnje teste se uvrščajo med boljše. Zdaj me pa samo še zanima kako se obnesejo v realnosti.
Lep pozdrav.

Kleber Krisalp HP – ocenjena kot priporocljiva, majhna obraba, relativno slaba na mokren, suhem in na ledu. Ne vem kak je pol to lahko priporocljivo? Pomoje so bli zadeti ko so to pisali. Jaz te nebi.
Toyo S941 priporocljiva z omejitvami, modela S950 ne najdem. Lahko da se zelo razlikuje.
Pirelli W190 Snowcontrol (sport ni noter) – priporocljiva, najboljsa ocena na snegu, slabosti na ledu, nekoliko vecjao obraba.

Toyo S950 je novješi model se mi zdi, ampak po testih je dobila dokaj primerne ocene (nemški testi), Pirelli W190 Snowcontrol pa mi je že en sodelavec priporočil, tako da se kar nagibam k tej gumi. Ne vem teli testi se mi zdijo dokaj sumljivi, recimo Dunlop WS M3 je bila do tega leta vedno najboljša guma, letos pa priporočeno z omejitvami(???). Tko da sem se nekako odločil da to vse skupaj vzamem z določeno mero rezerve.