Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek katere znamke pomivalnega stroja imate?

katere znamke pomivalnega stroja imate?

že v naslovu vse piše.

Tašča se odloča za nakup pomivalnega stroja, jaz ga še nimam, tako, da ji ne morem svetovati.

Gorenje ji odsvetujejo

katerega ?

Tašča ima Bosch, jaz pa Electrolux in sva obe zelo zadovoljni.

Jaz imam Candy (zadovoljna), moja sestra, dve sosedi in dve kolegici pa Gorenje in so vse zadovoljne. Res ne vem, zakaj Gorenje odsvetujejo, saj se lahko katera znamka ravno tako pokvari kot Gorenje, plus tega se mi ful dopade, da ima Gorenje 5 let garancije na belo tehniko.

LP

nova
Uredništvo priporoča

Bosch

Bosch

Mi imamo Gorenje, mama Zanussi, tašča pa Candy.. vse smo zadovoljne!

Jaz imam Candy in so od prvega dne težave.

Gorenje-zelo zadovoljna+5 let garancije

Candy, 4 leta, dela bp in ful zadovoljna

jaz imam electrolux in sem zadovoljna… mama si je pa kupila bosch in moram priznati, da je boljši… boljše umije in manj časa porabi, tako da bi ti jaz trenutno svetovala Bosch

Bosch – zanič, sestra ga ima tudi in je zelo zadovoljna.

zakaj ne Gorenje?

mi ga imamo že 10 let in je vse ok.

Zdaj AEG in sem zadovoljna. Prej 2 Gorenjeva in z Gorenjem smo zaključili! En stroj je bil iz slabe serije, kot je povedal serviser, čeprav cena stroja ni kazala na to in da naj kar novega kupimo, naslednji se je tudi kmalu pokvaril in so se dolgo mučili z njim. In potem so nam rekli, da funkcije pomivanja le gornjega dela ne smemo uporabljati! Ko smo po izteku garancije imeli novega serviserja (ne Gorenjevega), je povedal, da so ta stroj izdelali v Španiji in da je vse zameštrano. 5 let garancije pri Gorenju zame ni noben plus, ker sem z njihovimi serviserji imela že preveč problemov. Nobenemu se ne da spraviti na kolena in na domu pregledati stroj, ampak ga odpeljejo, kar stane in ga dolgo popravljajo.

meni je enkrat rekel naš serviser, pomivalni naj bo candi, pralni pa gorenje in je to najbolje in pri nas to drzi..kupi najboljsi, zadnji model candija in bos zadovoljna 10 let in več.

Imela Gorenje (super silence, 1200 obratov), po sedmih letih sem ga peljala na odpad. Vmes so mi ga najmanj 4x popravljali, delal samo kratek čas. Vendo je bil grelec zvit ?!? Nikoli več Gorenje!!!

Sedaj imam Bosch-evega (5 let garancije). Če bodo tudi z njim problemi, bo naslednji nakup Miele-jev!

Se strinjam ker imam popolnoma enake izkušnje in z Gorenjem sem zaključila. 5 let garancije ne pomeni nič, ker pooblaščen serviser stroj odpelje in čakaš 1 teden, da je popravljen, v petih letih garancije je crknil 6x. Zdaj je 2 leti izven garancije in imamo tudi drugega serviserja, ker nam zaradi izteka garancije ni treba več čakat na pooblaščenega, ki nikoli ne pride prej, kot v treh dneh in je povedal natančno to, da jih delajo v Španiji. Zdaj, izven garancije je bil popravljan 4x in grelec mi že spet ne dela, torej je vsega skupaj v sedmih letih crknil 11x. Je pa stroj bil takrat najnovejši in posledično najdražji model.

Mama ima Bosch in ne menja, ga ima že več kot 10 let brez popravila. Prijateljica ima Candy in je super zadovoljna.

Imeli Gorenje kakšnih 6 let in je slišal na svoj račun veliko grdih besed. Samo zaradi košare, ki je bila res butasta. Še od enega konkretnega fruštka ni šlo vse noter. Smo komaj čakali, da se je pokvaril. Serviserja niti klicali nismo. Za novega smo izbrali Candy, prav zaradi košare. Notri spravim vsaj enkrat več kot v prejšnjega. Pa dela tudi ko šus.

4 leta smo imeli Elektrolux, ki smo ga podedovali skupaj s stanovanjem, delal je OK, ni pa bil med najtišjimi, se je slišalo v spalnico, ko je pral. Zdaj smo kupili Bosch silence, pere pol manj časa in bolje kot predhodnik, zraven njega se da b.p. gledat TV. Koliko časa bo tako deloval, vam pa ne vem povedat, ima točno 1 teden 🙂 staža

Naša izkušnja z Gorenjem je s hladilnikom, star je 3 leta, od 3 mes starosti nam dela same probleme, ali sploh ne hladi, ali pa nam hrana zmrzne not, pa smo kupili kao neko malo “boljšo” izvedbo. Nekaj časa je bil serviser stalno tukaj, na koncu pa je le zinil, da je menda cela serija (delana za izvoz, zavrnjeno, podtaknjena doma!) taka – 3 dni po koncu garancije. Zase vem, da Gorenja nikoli več, če pa že, ga bom šla iskat čez mejo, kajti za domač trg je menda vse dobro, grrrrr.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Elektrolux.

Miele – brez pripomb!

Prvi je bil Gorenjev – nikoli več!!!
Zdaj Candy – nobenega problema (trkam).

Imamo Candy in to 7 let. Tri leta je delal brezhibno, potem pa ne več. Zadnje leto nič več ne opere prav tako, kot je treba. V zadnjih dneh je posoda na pol umazana in tabletk sploh ne raztopi več.

AEG zelo zadovoljna imam ga dva meseca,pere tiho in lepo.
Sama imam Gorenjev pralni stroj s 1500 obrati in sem zadovoljna in njihovo televizijo ki je poden od podna.Mislim da je pri Gorenjevih aparatih odvisno na kaj naletiš,tako da v bodoče ko bomo kupovali glede na moje izkušnje to definitvno ne bo Gorenje

Prej Intesit. Zelo poceni delal kot šus. Sedaj v novi kuhinji imam Wirpool pa vam povem da bi takoj nazaj imela Indesit-a, ker je imel tako super košare notri, da sem lahko full posode dala not v tega pa nikakor ne morem zložiti vsega kar čez dan umažemo… Mi je kar malo hudo..

Candy, 11 let, nobenega problema (trkam).

New Report

Close