Katerega bi kupili vi?
Absolutno C3. Bolj moderen avto, boljša tehnika,večja varnost … pa en minus, predvidevam ta večja cena :(((
Lp, Mišek
V soboto smo šli v Koper na Rumeno noč. Ustavili smo se na Črnem kalu, kjer je bila obupana ženska s C3. Uboga ženska je klicala citroenovo pomoč, vendar ji ni bil nihče priprvljen pomagati. Rekla je, da je avto star samo nekaj mesecev, z njim pa ima stalno težave. Da je skos na popravilih in da je z njim vse narobe. Ne dela servo volan, ne delajo luči, cuka, crkuje… Saj vemo kako je, odvisno od sreče ali imaš z avtom težave ali si z njim zadovoljen. Odloči se sama, zoprno pa je, da daš ful denarja za avto in pričakuješ, da bo delal, ne pa da boš imel stalno stroške in sitnosti z njim.
ne vem zakaj ljudje posplošujete stvari. Mi tudi imamo c3 pa z njim po enem letu ni nobenega problema. Prav tako jih veliko hvali cliote, če greš gledat adacove teste boste opazili da ima večina lastnikov z njimi probleme, pa je še vedno najbolj prodajan avto .
Zato danes kupovat avto brez napake je iluzija oz. srečolov.
Osebno preferiram c3, ker je cenovno glede na opremo precej ugodnejši, ker je za razliko od ibize precej preglednejši in predvsem prostornejši.
Sem precej velika in se mi je v ibizi zdelo kot da sedim v ribji konzervi- motlo pa me je predvsem višina prednjega stranskega okna, ki je precej visoko.
Izbira pa je še vedno tvoja.