Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Katerega bi kupili vi?

Katerega bi kupili vi?

Drugo leto-prva polovica, nameravam kupiti nov avto. Ni nujno da bi bil cisto nov-lahko star tudi leto dni, kaj vec ze tezko, glede na to, katera dva imam v igri. Kaj pravite vi? C3 ali Ibiza

Profesor na fakulteti nam je nekaj let nazaj rekel: “Včasih je bil problem narediti tak avto, ki bi zanesljivo delal, danes je problem narediti tak avto, katerega bi ljudje kupili.”

Absolutno C3. Bolj moderen avto, boljša tehnika,večja varnost … pa en minus, predvidevam ta večja cena :(((

Lp, Mišek

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

V soboto smo šli v Koper na Rumeno noč. Ustavili smo se na Črnem kalu, kjer je bila obupana ženska s C3. Uboga ženska je klicala citroenovo pomoč, vendar ji ni bil nihče priprvljen pomagati. Rekla je, da je avto star samo nekaj mesecev, z njim pa ima stalno težave. Da je skos na popravilih in da je z njim vse narobe. Ne dela servo volan, ne delajo luči, cuka, crkuje… Saj vemo kako je, odvisno od sreče ali imaš z avtom težave ali si z njim zadovoljen. Odloči se sama, zoprno pa je, da daš ful denarja za avto in pričakuješ, da bo delal, ne pa da boš imel stalno stroške in sitnosti z njim.

ne vem zakaj ljudje posplošujete stvari. Mi tudi imamo c3 pa z njim po enem letu ni nobenega problema. Prav tako jih veliko hvali cliote, če greš gledat adacove teste boste opazili da ima večina lastnikov z njimi probleme, pa je še vedno najbolj prodajan avto .
Zato danes kupovat avto brez napake je iluzija oz. srečolov.

Osebno preferiram c3, ker je cenovno glede na opremo precej ugodnejši, ker je za razliko od ibize precej preglednejši in predvsem prostornejši.
Sem precej velika in se mi je v ibizi zdelo kot da sedim v ribji konzervi- motlo pa me je predvsem višina prednjega stranskega okna, ki je precej visoko.

Izbira pa je še vedno tvoja.

priporočam toyoto yaris.

izmed teh dveh pa sem za ibizo-nekateri vejo zakaj (sem pristaš seatov)

Jaz vem zakaj :))))

🙂

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

“Zna se” … je rekel Franjo Tuđman :))

Ni nam lahko ... Mišek - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zakaj bi se matrali pri delu, če pa smo isto plačani če nič ne delamo !?!?! Javna uprava RS

Eno leto star avto je malo riskantno kupovati, kajti če nekdo avto prodaja tako hitro…

kupi mb

to pa ni res…
jaz sem ga prodala, ker sem si pac zazelela novega….
nekateri se hitro navelicamo in lahko to naredimo.

New Report

Close