katerega boste volili
OK :))
Lahko bi pa še dodali, zakaj:
recimo mene je pri Zares pritegnilo jihovo ekološko zavzemanje, ki je v današnjem času zelo pomembno; v bistvu so me prepričali že s tem, da se tako zavzemajo proti GSO (že pred časom peticije itd.) – in četudi bi to bilo edino, kar bodo v praksi tudi dosegli, bi bila zadovoljna!! (drugi tako ničesar ne bodo naredili :)) Pa vaši argumenti?
ne vidim pravega kandidata
janša odpade, je imel svojo šanso in jo je zapravil
pahor nima nič pametnega za povedat, cilja samo na to, da pri nas volijo ljudje “negativno” ne za eno opcijo, ampak proti drugi in se vleče na socialno komponento, samo pravega recepta, kako bo to izpeljal pa ne da
kresalka me tudi ne prepriča. lds se je izpel že zdavnaj, tile poskušajo nekaj ustvariti na pogorišču
golobič z zaresom mi personizira vse, kar je bilo pokvarjenega v lds-u
sls, desus, nsi in ostalih 3procentašev pa ne smatram za resne stranke, ki bi lahko kaj prispevale.
skratka
ne grem volit.
Najbrž Pahorja. Seveda ne zaradi Pahorja samega. Všeč mi je, da je na kandidatni listi velikost žensk in doslej nepolitičnega kadra. Če med ministri ne bo Ropa in Cvikla (ne bodo objavili imen danes?), bo Pahor. Alternativa bi bil tudi Zares, ampak bo v tem primeru Janša spet mandatar, tega pa si niti najmanj ne želim. je bilo 4 leta dovolj. Kaj so naredili samo iz RTV. Še Slovenski tednik pogledam, pa grem lahko bruhat.
Tiste, ki te se odlocile, koga boste volile:
S cim so vas prepricali?
Jaz vec politikov osebno poznam, sicer ne zelo dobor, jih pa le ocenjujem po osebnem vtisu. Ce bi se odlocala po stranki, se ne bi mogla odlocit, ker se mi zdi, da vsi trobijo eno in isto, rezultati so pa potem bolj borni.