Najdi forum

Splash Forum Politični čvek katerega boste volili

katerega boste volili

Katerega boste volile 21. septembra?

Janšo.

Stojana Auerja in njegovo listo. Naj pridejo v partlament.!

najbrž Zares.

janše, NSi ne, SLS ne, za ostale še ne vem…

Po metodi izločanja mi ostane Zares.

Najmanjše zlo.

sonce rumeno, zakaj pa še ti ne poveš, koga boš??

Pahorja.

nobenega, ker ne vidim nobenega kandidata oz. stranke, ki bi bila tega vredna.

OK :))

Lahko bi pa še dodali, zakaj:

recimo mene je pri Zares pritegnilo jihovo ekološko zavzemanje, ki je v današnjem času zelo pomembno; v bistvu so me prepričali že s tem, da se tako zavzemajo proti GSO (že pred časom peticije itd.) – in četudi bi to bilo edino, kar bodo v praksi tudi dosegli, bi bila zadovoljna!! (drugi tako ničesar ne bodo naredili :)) Pa vaši argumenti?

Jelinčiča.

Janšo.

Zares, lds in sd bojo seveda obljubljali vsemogoče, kar bi volilce pritegnilo, mislijo pa itak samo na to, kako bi se dokopali do še preostalega premoženja. Za to pa rabijo oblast, vse drugo jim ni nič važno. Mislite na to, ko boste volili.

Jelinčiča!

Argumenti za Zares – glede na življenski nazor sem brisala vse kvazikrščanskodesničarske stranke in ostali so DeSus, LDS, SD in Zares. Za prve bom volila čez 20 let, Kresalova me ne prepriča in mi deluje kot marioneta, Pahor je s svojim kompromisarstvom čisto razvodenel, in tako ostane Zares.

Jelinčiča

Pahorja

ne vidim pravega kandidata

janša odpade, je imel svojo šanso in jo je zapravil

pahor nima nič pametnega za povedat, cilja samo na to, da pri nas volijo ljudje “negativno” ne za eno opcijo, ampak proti drugi in se vleče na socialno komponento, samo pravega recepta, kako bo to izpeljal pa ne da

kresalka me tudi ne prepriča. lds se je izpel že zdavnaj, tile poskušajo nekaj ustvariti na pogorišču

golobič z zaresom mi personizira vse, kar je bilo pokvarjenega v lds-u

sls, desus, nsi in ostalih 3procentašev pa ne smatram za resne stranke, ki bi lahko kaj prispevale.

skratka
ne grem volit.

Volila bom Janšo.

Janšo

Pahorja. Dejte napisat še s kje ste. Me res zanima kdo razen kmetov še voli Janšo.

Najbrž Pahorja. Seveda ne zaradi Pahorja samega. Všeč mi je, da je na kandidatni listi velikost žensk in doslej nepolitičnega kadra. Če med ministri ne bo Ropa in Cvikla (ne bodo objavili imen danes?), bo Pahor. Alternativa bi bil tudi Zares, ampak bo v tem primeru Janša spet mandatar, tega pa si niti najmanj ne želim. je bilo 4 leta dovolj. Kaj so naredili samo iz RTV. Še Slovenski tednik pogledam, pa grem lahko bruhat.

Svoj glas bom verjetno dala Lipi, ker se želim Pečetu zahvaliti za tisti “gospod Janez Janša, verjetno bi bilo najlaže, da zamenjate državljane in državljanke”.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tiste, ki te se odlocile, koga boste volile:

S cim so vas prepricali?

Jaz vec politikov osebno poznam, sicer ne zelo dobor, jih pa le ocenjujem po osebnem vtisu. Ce bi se odlocala po stranki, se ne bi mogla odlocit, ker se mi zdi, da vsi trobijo eno in isto, rezultati so pa potem bolj borni.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Najslabše naredite, če ne greste volit.

Jaz bom volila Pahorja, ker želim, da on dobi mandat za sestavo vlade in NE Janša.

New Report

Close