Najdi forum

Splash Forum Politični čvek katerega boste volili

katerega boste volili

Tiste, ki so že vladali, ocenjujem po rezultatih. Tistega, ki še ni vladal, pač ne morem.

sem iz Ljubljane.

Janša nikoli več – če bo šlo po sreči. Ne rečem, da so drugi pa idealni, daleč od tega, ampak…janša nikoli več. Resnično upam.

Veš, tudi na kmetih niso taki vosli, da bi volili Janšo. Pri nas doma (selo od sela) ne bo nihče volil nobenega z desnice. Tudi večina sosedov ne.

Tudi mene zanima, od kje so še taki zadrteži, ki bodo volili JJ.

“Tudi mene zanima, od kje so še taki zadrteži, ki bodo volili JJ.”

Mene tudi! :)))

Pahorja sigurno ne, ker mi deluje pocukrano hinavsko. Sploh mu ni jasno, na kakšen način naj sproducira svojo zmago, kameleonsko mi deluje. Če je že zdaj tak, kako učinkovit bo pa potem?
Ne vem se odločit. Izbira je slaba.

Nikol nisem maral Kalimerota, pa ga tudi zdaj ne bom volil.
Mater Urška mora imet dober želodec, da je ob njem.

---------------------------------------- Novi štajerski pregovor: Kjer je dim, tam je tudi radar

Ana, bolje Pahor, kot pa tisti, ki ga nočem imenovati. Itak bo v vladi še LDS in Zares, tako da se ni bat za barbiko. On bo samo lepo izgledal, ostalo pa bodo naredili drugi.

Ah, veš kaj, za zastonj potovanja okrog sveta, za srečevanje najpomembnejših ljudi na svetu, za zastonjkarsko sedenje v prvi vrsti, se pa že malo potrpi. Saj, zdaj ko bo popušil, jo bo pa kar naenkrat pamet srečala.

Najbrž SD, čeprav me ne prepričajo povsem. Samo zato, da ne zmaga Janša. Vsak drug bo boljši.

Ne SDS,ne SLS,ne NSi!
Med drugimi se še odločam.

SD

Janšo NE.

PAHORJA – SD

SD

Zmagota!! Ko bi vsaj že enkrat zmagal!

ja, in enkrat za vselej dokazal, kako nesposoben je. Lahko je stalno nekaj se napihovat in repenčit in kritizirat, ko je treba pa res vajeti v roke prijet in vodit…to je pa druga stvar.

Janšo, pa nisem s kmetov. Od vseh pokvarjencev v preteklem mandatu vidim da je ta vlada boljša.

Janšo, prav tako vis pri nas doma 🙂
Od kod pa sem pa ne povem, nimamo pa kmetije.
LP A.

SDS zaradi:

vinjet (2008)
drugi otrok vrtec zastonj (2008)
enkraten dodatek k pokojnini (2008) bolje kot nič
drugačna lestvica davčnih olajšav (2005)
že izpolnjene davčne napovedi (2008)
pokojnine se usklajujejo z rastjo plač dvakrat letno (2005)
speljali zakon o sistemu plač v javnem sektroju, ki so ga sprejele druge vlade v letu 2002 (2008)
ukinitev dragih prometnih nalepk (2005)
mirno predsedovanje EU (2008)
dva nova praznika (Primorska in Prekmurje) (2005)
oderuške notarske tarife močno zmanjšane (2005)
proti kadilski zakon (2007) juhuhu

in še in še

Saj ni treba bit s kmetije, da si “kmet”. Naj mi pravi kmetje prosim oprostijo.

Seveda da boš volil JJ, če si pa na njegovi plačilni listi.

S takim slabšalnim označevanjem do volilcev, ki se pač ne strinjajo s tvojo opcijo, največ poveš o sebi.
Na kmete pa reje ne hodi, se ti lahko kaj zgodi..

Tudi jaz….

Pa zanima me, kako bi MON-gospoda preživela brez kmetov???????

Pa nisem kmet(ica)!

Volila bom Pahorja.

Vidim pa, da so nekaterim dobro oprali možgane. Priznam, da so jih meni pred 4 leti tudi in sem volila Janšo. Še danes me je sram. Napake pa ne bom ponovila.

Vinjete me pride dražje kot nalepka za na avtomobil. Eni strani dajo, na drugi vzamejo
moj otrok bo imel zaradi zastonj vrtca za nekatere vrtec 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražji
nisem upokojenec, sem pa davkoplačevalec in to gre iz žepa vseh, ne iz žepa vlade – luštno je potem dat
zaradi že izpolnjene napovedi in kiksov še zdaj nimam dokončne odločbe in ne svojega denarja
izgubili smo 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stanovanjsko olajšavo
Predsedovanje je bilo mirno in popolnoma brezizrazno – kot da ga ni bilo – brezveze
RTV je postala negledljiva
dobili smo nove najkune
razslojevanje je še večje
kradejo še zmeraj, samo drugi

New Report

Close