Najdi forum

Splash Forum Politični čvek katerega boste volili

katerega boste volili

Tajkune, seveda.

glede vinjet, samo oče ali mati ti naj gresta v valdoltro na operacijo, kjer se močno zaplete, pa boš letu po avtocesti na obisk gor in dol ene parkrat, pa boš videl, če ti ne bo všeč vinjeta

glede vrtca si pa nevedel totalno laž (ker pač delam na tem področju), kvečjemu se ti je plača tolk dvignila

pa brez zamere

pahor pa je že imel šanso, da se izkaže, saj je že bil v vladi.

Misliš na tisto preostalo premoženje, ki ga janševci še niso pobrali??? Štiri leta janeševizma nas je pahnilo vsaj 25 let nazaj… na žalost…

Kako lahko eni padete na vsako finto?

K seznamu ste pozabili dodat, da se bo še poročil, tako romantično bo, tako krasno, tako lepo. Joj, joj, Ga bo treba kar volit, ko sta pa tako luštna, pa nedolžna, pa nepokvarjena.

Aja, inflacije, ki do konca leta 2007 ‘ni nič pomenila in ni alarmantna’ – po mnenju sajvestekoga – ne bomo omenili? Pa podražitve hrane, ‘ob kateri ne morejo nič storiti’? To se dogaja zdaj Hrvatom in je šel Sanader v vojno s trgovci. Naši pa nič, samo repenčenje in metanje krivde, ukrepov pa nobenih.

kaj nek vas briga njegov privaten lajf. bomo mel kaj več ali manj zarad tega. mah ste glupi.

Aja, vsem se plača dvignila? Ker toliko se bo podražilo za vse v vrtcu!!!! Od kod pa naj vzamejo za ves kader in prostor, ki ga po novem potrebujejo? Na to pa Janša ni mislil, ko je napisal populistični zakon.

Še tole is pozabil-a:
Pa še pokojnemu dr. Drnovšku je začel slavospeve pet, v času njegovega (Drnovškovega) življenja bi ga pa najraje v žlici vode utopil, če bi ga lahko

Ja, pa da ne omenjamo prepisanega govora (svetovna blamaža), pa sončenja v Brežicah, pa SKB ropa, pa orožarske afere.

Itak je preveč za naštet. Sicer pa, prepričujemo prepričane. Tupi bodo pa itak ostali tupi in volili se ve koga.

Kaj pa ti veš, kje sem doma. Mogoče sem pa ob Valdoltri! Kakšen glup argument. Tudi nalepke so uvedli kao zaradi milijoninke možnosti, da gre kaj narobe in je lažje izsljedljiv. Ta je nekje v istem rangu.

Nejaneza Nejanšo, tako kot sem na lanskih predsedniških volitvah volila Nelojzeta Nepeterleta.
Kar pomeni tisto od levih strank, ki bo imela v zadnjem tednu največ šans, da premaga SDS. Ako bog da, bo to Zares, če ne, bom nekoliko proti svojemu okusu volila SD.

Janšo, kot že toliko let. Pa ne mislim argumentirat, ker ste nasprotnice že same dovolj povedale o sebi in sebi enakim nasprotnim kandidatom. Pa brez zamere. Edino za Bajuka upam, da ga ne bo v vladi.

To je bil samo primer :))). Lahko si pa pri Valdoltri doma, pa boš nujno moral 10 x v Maribor al pa na Golnik, kaj jaz vem. joooj

Pa bi vseeno rada slišala tvoje argumente.

Janšo.
Ker je zelo sposoben politik.
Poleg vsega, kar je bilo že našteto, se ta vlada kljub nekaterim napakam zelo trudi. To vidi vsak, ki to hoče.Problem je s tistimi, ki imajo že apriori negativen in sovražen odnos do njega.
To pa, da nekateri omalovažujejo celo njegove volivce, pa največ pove o njih samih.

Ja, trudi se zadnje pol leta pred volitvami. Kje so bili pa prej????

Točno tako. Pa še prave opozicije niso imeli. Če se samo spomnimo, kakšna opozicija je bil J. V vsako stvar se je vtaknil, povsod je pljuval. Tile so ga pa čisto na miru pustili.

Zadnji mesec je pa J kot medvedek. Prijazno se smehlja, pozdravlja olimpijce, počastil je Drnovška, prijetno kramlja z novinarkami in se sprehaja in pozdravlja po ljubljanskih ulicah. Pa vinjete nam je dal, pa plače dvignil za 12,33 eur, pa romantično se bo poročil.

Jasno, da moramo voliti J.

Saj se hecam. Niti v teoriji.

Hm, jaz vidim predvsem, da ima Janša apriori negativen in sovražen, zlasti pa podcenjevalen odnos do:
– novinarjev (“labodji spevi”)
– politikov z nasprotnih bregov (“sluzasti prsti”, izogiba se Golobiča kot hudič križa)
– politikov z istih bregov (obe ostali veliki stranki v desni koaliciji sta gadno naj***li)
– vsakogar, ki opozarja na svoje probleme (“dokler so po vseh smetnjakih štruce kruha, še ni take krize”)
– sindikatov (“počakajte s protesti raje do pomladi, da bo nehalo snežiti”)
– resnice (Blairov govor, zakon o RTVju).
O vseh ostalih blagoslovih ne bi niti začela pisati, ker je preveč (pleme Jambrek s tajkunizacijo visokega šolstva, Miha Brejc in njegova uzurpacija Lipice, blamaža na RTVju, afera Patria, v katero so vpleteni sami njegovi davni prijatelji še iz časov prve trgovine z orožjem, itd itd itd).
Mislim, da so demokratični standardi v času njegove oblasti padli tako nizko, da je padec njegovega režima stvar javne higiene.

Nikoli ne bom pozabila, ko so novinarji spraševali Bajuka glede inflacije. On pa kot tele v kamero: Kakšna inflacija? To je politični konstrukt. Inflacija je na navidljivi ravni in letos ne bo presegla … Ko da smo idioti. Šla je v nebo, pa sploh niso hoteli slišat. še danes samo gasijo požar in talajo evrčke, pa imamo najvišjo inflacijo v EU!

Ja, pol so pa vinjete važne.

Nekaj je treba dati raji, da bo pozabila prave probleme. 🙂

Jaz bom volila tistega, ki bo obljubil (in upam tudi obljubo držal), da bo letališče Jožeta Pučnika preimenoval nazaj v letališče Brnik.

Tako:))

Zakaj bi me bilo strah? Nima smisla razlagat, zakaj je meni bolje odkar je na vladi Janša. Vsak zase najbolje ve. Ne mislim se pa tule kregat na tako nizkem nivoju, kot to počne vsaj polovica udeležencev. Nikdar nisem trdila, da je vse kar so naredili odlično, vendar menim, da pa vse ostalo priča, da smo na pravi poti. Še najmanj pa imam občutek, da bi v zadnjem času počel vse, da bi se ljudem prikupil. Bolj to počnejo ostali in to na tako amaterski način, da se človek lahko samo smeje.
Pa nisem ne v Ju zaposlena, ne penzionistka, nisem v nobeni stranki, imam dva otroka v vrtcu…., skratka sem povsem normalna državljanka, ki občutim razlike med prej in sedaj. Če bo vlada v 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ostala takšna kot je sedaj, menim da bo Slovenija zagotovo živela dosti bolje. Zakaj? Zato, ker so se večino časa do sedaj žal ukvarjali z neumnostmi prejšnjih vlad in bodo sedaj lahko končno na dobrih temeljih uresničili zastavljene cilje!
Glede na prebrane traparije večine pišočih tule, pa se bojim, da jim ne bo pomagalo, ker le ti živijo v prejšnjem stoletju.
Menim, da ta vlada deluje v smilu dolgoročno dobrih ciljev in ni zadovoljevala apetitov krvoločne raje, ki želi imeti vse takoj na pladnju. Časi revolucij so že za nami, le da večina tega še ni spoznala. Je pa čas za konstruktivne predloge, ki pa jih večina žal ne premore.

Hanabanana, sori, ampak kot da ne živimo v isti državi. Dopuščam, da gre sicer nekomu bolje, če ima vinjeto in enega otroka v vrtcu zastonj, ampak tak je samo določen procent prebivalstva. Mi je prav žal, če mi ostali, ki smo izpadli, tvojega navdušenja nad to vlado ne delimo.

polovica jih bo janšo druga polovica pa vse druge. zmagal bo janša, žal.

Volil bom Janšo. Sicer pa opažam, da je vse preveč ljudi z dvojnimi merili. Politiki, ki jih ne marajo, bodo za njih vedno najslabši, pa če bodo naredili še tako dobro stvar. Če pa bi isto stvar naredil kdo drug, potem bi bilo vse v najlepšem redu.Žal, takšni smo.

New Report

Close