Najdi forum

Splash Forum Politični čvek katerega boste volili

katerega boste volili

Ljudje živimo slabše kot pred 4 leti. Inflacija mi najeda plačo vsak mesec, dohodnina je zaradi ukinitve stanov.olajšave večja. Berite časopise, imamo najnižjo rast plač v EU!!!
Edini, ki mu dajem priznanje je Virant. On lahko zaključi mandat z mirno vestjo, da je res nekaj dobrega in koristnega storil.

To lahko trdiš samo, če ne delaš v JU. Mi, ki delamo vemo, da se je v zadnjih 4 letih naš položaj precej poslabšal.

Mislim, da je ta vlada kar precej naredila.Strinjam pa se, da bi bilo lahko še bolje. Vendar pa, ali kdo misli, da katera druga vlada lahko dela čudeže? Nikoli in nikjer pod nobeno vlado ni bilo in ne bo tako, da bi vsi živeli v blagostanju. Če ste vsaj nekaj časa živeli v kakšni drugi zahodnoevropski državi in se dovolj gibali med ljudmi, ste lahko videli, da je povsod sloj revnih.V Sloveniji na splošno živimo bolje in kvalitetneje..

To lahko trdiš samo, če ne delaš v JU. Mi, ki delamo vemo, da se je v zadnjih 4 letih naš položaj precej poslabšal.[/quote]

Se popolnoma strinjam s tabo.

Zdaj pa malo počakaj, da naju bo še kdo ozmerjal, da imava “mrtve možgane”…

ja, in enkrat za vselej dokazal, kako nesposoben je. Lahko je stalno nekaj se napihovat in repenčit in kritizirat, ko je treba pa res vajeti v roke prijet in vodit…to je pa druga stvar.[/quote]

Pa še kako se strinjam z tabo! Takoj se podpišem pod tvoj post.

Točno tako je. Jaz osebno ne bi volila za Janšo, če bi mi plačal, nikoli več ne volim za takšne politike kot je JJ. Janša nas je spravil, da so sedaj po večina družin tako siromaki oz. bedni so, da večji ne morejo več biti. Vsi, ki lepo zagovarjate JJ. bi prosila za vaš cenjeni odgovor. Kaj bi storili, če bi imeli plače v BRUTU 403€?
Pazite v BRUTU!!!!!!
Kot je ena omenila, da so plače šle gor pa to pa ono in tralala……… Mene ne rabi slepiti, ker JJ. me nikoli ni sleparil in tudi ne bo. On misli, če ima prelepo Urško, da bomo vse dali glas zanj. Verjemite mi, da slabše ne more biti kot je, kot je zgoraj ena avtorica omenila. Res je, da slabše ne more več biti…… Zelo žalostno je, da nekateri nimajo za mleko in kruh, še malo bom tudi jaz bila med njimi… To niso heci, to je dejanska resnica…. JJ. se pa kurči (oprostite na izrazu), kako on vodi politiko pa kako to pa ono itd. Se spomnite preden bo postal premier kako je bil v krogu mladine in mladina ga je spraševala vse od A do Ž, ki je JJ. odgovoril, da kako bo boljše kako bo mobitel poceni, da njegov sin oz. sin od JJ. je izjavil, da bi ilo, če ne bi bil tako drag mobitel oz. mobitelove klice itd. Jojjjjjjjj vsega se spomnim kot, da bi bilo včeraj. Sem še iz stare Juge pa takrat ni bilo tako kot je sedaj. Sedaj je tako, da bi človek samo jokal. Jaz se sploh ne ČUDIM, če je toliko nestrpnosti na MON-u in, če je zelo veliko negativnih oz. agresivnih odgovorov oz. tudi nesramnih… Saj na človeka vse to vpliva……
To je resnica… Ljudje zadržujemo v sebi in na koncu moramo nekam izbruhniti, če ne nas lahko takoj odpeljejo v norišnico. (Da ne bo pomote, da nisem ta, ki žalim po MON-u), samo želim vam povedati, da se nič ne čudim vsemu temu!
Lep pozdrav vsem in lagodno življenje vam želim

Ja res je, nekateri živijo slabše kot pred štirimi leti. Zato pa drugi živijo boljše kot pred štirimi leti! In vseen drek je kdo je na vladi, vedno potem eni živijo bolje, eni pa slabše!

Folk, a vam to res ni jasno!!!!

In volitve so samo arena kjer se ljudski gladiatorji borijo za premoč. Politiki se pa smejijo! Njim ni ne pod eno in ne pod drugo vlado slabo!!!!

Ja?

Ja res je, nekateri živijo slabše kot pred štirimi leti. Zato pa drugi živijo boljše kot pred štirimi leti! In vseen drek je kdo je na vladi, vedno potem eni živijo bolje, eni pa slabše!

In volitve so samo arena kjer se ljudski gladiatorji borijo za premoč. Politiki se pa smejijo! Njim ni ne pod eno in ne pod drugo vlado slabo!!!!

Ja?[/quote]

Hm, se mi zdi, da ne gre za to, kdo zivi boljse in kdo slabse. Primerjati bi bilo treba srednji in revni sloj danes in recimo 4-5 let nazaj.
Meni se zdi, da je bila inflacija ulalala visoka in da danes veliko hitreje porabim placo kot pred leti.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Nobenga.

Mojca, samo doma ne ostani. Pojdi volit talepega. Ima vse tisto, kar ti iščeš pri moškem :-)))).

Popolnoma se strinjam z tabo in se podpišem pod tvoj post….

No, sedaj bom pa še povzela to za g. Blagostanje.
Blagostanje, oprosti nočem te napadati ali okarati, ampak me je zbodel eden tvoj stavek, ki ti ga citiram: V Sloveniji na splošno živimo bolje in kvalitetneje..

Mi lahko prosim odgovoriš na kakšen način živimo boljše in lagodnejše? Če si ti tam pri koritu se ne čudim, če pa nisi se pa čudim. Ali bi mogoče tudi enako napisala, če bi imela v BRUTU – PAZI – V BRUTU plače 403€????
Prosim te, če mi lahko vse to razložiš in potem ti bom verjela, da lagodno oz, da lagodno živimo? Kako ti veš, da bolj lagodno živimo? Si bila kdaj pri kakšni revni družini? Če nisi bila bodi raje tiho oz. molči in bo……….
Prosim te za odg.
Hvala in lp, ter lagodno življenje

ja prav žalostno je prebirati tele vrstice -koliko gneva in sovražnosti je v njih-jaz bom volila JJ .pa me ni treba prav nič napadati in zmerjati zato.to je pač moja pravica kot je vaša voliti druge.res žalostno kako ste sposobni žaliti vse ki pač ne mislijo kot vi.za moj okus je ta vlada delala dobro, kljub temu ,da je imela veliko dela z predsedovanjem.pa tudi to ni res, da so jo pustili na miru.stalno so ji metali polena pod noge ,stalno nagajali na vseh frontah kjer je le bilo možno,vendar se JJ ni oziral na vse te “pritlehnosti ” in je mirno nadaljeval svoje delo.ko ne bi bilo predsedovanja bi še veliko dobrega naredil.in končno če je prejšnja vlada imela tri mandate, zakaj ne bi ta imela dva vas vprašam? pa prosim ne zmerjajte me zaradi mojega mnenja , ki ga v nobenem primeru ne bom spremenila, razen če me JJ v bodoče razočara. kaj pa smo dobili od prejšnje vlade? kako lepo pa smo živeli? so bile plače kaj višje kot danes? so bile pokojnine morda višje ? vse slabosti so bile sprejete pred letom 2004 in nemogoče je v štirih letih popraviti in urediti to množico kiksov . kdo pa je Zares, ali ni to bivši (vsaj pretežno) LDS, ali ni bil v vladi ? če me spomin ne vara? pa lipa ? pač ne maram teh preskokov in potem šinfanja prejšnje opcije vse povprek.človek mora imeti obraz in ne sme te biti sram slike ki te gleda iz ogledala.v evropo pa smo vsi hoteli,pa euro smo tudi vsi hoteli.kaj mislite da se v italiji z prehodom na euro ni vse podražilo tudi italijani so “jokali” in “tarnali.tako smo si izbrali in tak je davek,upajmo le, da bo šlo zdaj počasi na bolje-če bo le pametna vlada in mislim da je ta prava,zato bom volila JJ.pa srečno!

Brez pripomb. Lepo napisano. Tudi jaz volim JJ. Vedno!

Nikdar in nikoli več JJ, čeprav sem ga pred 4 leti. Tisti, ki imajo malo možganov bodo volili ne JJ… in edini, ki ima šanse je SD. Upam, da bomo ponovno skupili skupaj tako kot na predsedniških volitvah in tudi močno porazili JJ. Torej Slovenci – stopimo skupaj in ponovno dokažimo, da znamo biti močni!

gospoda Plemenitega 🙂

Kdo najbolj jamra v državi? Tisti, ki ima dovolj denarja. Če pogledam te oddaje, pa 4 članska družina porabi za hrano na mesec 700€???? Ja, a kar kovance žrejo????
Najprej bi mogli razpisati tečaj za tiste, ki imajo 1000€ in več in jamrajo, da nimajo dovolj! Tisti, ki preživijo z 400 evri bi te tečajie/seminarje lahko vodili, pa dobili za to še plačano. No mal karikiram, ampak, da se gre po televiziji take družine predstavt, ako so bogi, bogi, pri tem je pa 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} populacije še na slabšem je sramotno!!!!

In nobena vlada vam/nam ne bo delila denarja. Nobena ne bo boljša, vsaki gre samo za denar! Dejstvo!!! Zato JJ kar naprej!

Ja?[/quote]

Hm, se mi zdi, da ne gre za to, kdo zivi boljse in kdo slabse. Primerjati bi bilo treba srednji in revni sloj danes in recimo 4-5 let nazaj.
Meni se zdi, da je bila inflacija ulalala visoka in da danes veliko hitreje porabim placo kot pred leti.[/quote]

“eni živijo bolje, drugi slabše” – to nima smisla reči. JASNO, da živiš bolje, če si npr. napredoval v službi ali sploh na bolje zamenjal službo ali npr. podedoval hišo…. Valda pa je vsakemu jasno, da inflacija kosi po vseh nas, po vseh. In če pogledamo rast plač, lahko vidimo, da je realno gledano večini položaj slabši (spet izjema peščica koritnikov in pač ljudi, ki so na svoji lestvici se pomaknili navzgor).
Ne vem kako vam ni jasno, da je Janševa vlada liberalna – a veste kaj to pomeni? V tujini se temu reče konzervativna. To iz ekonomskega vidika pomeni, da se čim bolj uvede delovanje tržnega mehanizma, ponudba-povpraševanje in da se država čim manj vmešava. Torej, ne preveč sociale itn. In to so lep čas delali, saj so celo z navdušenjem oblikovali strokovni svet samih v ZDA šolanih mladih ekonomistov….kakšna Švedska, socialni transferi, pomoč mladim družinam itn, to so teme za Pahorja, Golobiča, mogoče Kresalovo. Da pa se zgodba naredi malo bolj všečno, se maha s krščanskimi vrednotami, povzdigovanjem materinstva blablaba, a realnost pokaže zgodbe kot smo jih gledali včeraj (5 članska familija itn).

Dejsvo…

..je, da nam je trenutna vlada prinesla le slabe stvari in državo Slovenijo predstavila v svetu kot škandalozno in zelo slabo.. Majhni smo, a z velikimi prepiri.. Tudi v primeru, da cerkev plača vsem upokojencem in vsem neizobraženim državljanom, ki jih s pretvezo boljših dni, cerkveni ljudje vsak dan znova vabijo (da ne rečem kaj z njimi počnejo v mladih letih, da dajo svoj glas stranki SDS, ni možnosti, da sestavijo vlado, ker ostale stranke – NSi, DeSUS, SLS, ne bodo dobile potrebne podpore.. Tukaj ne smemo pozabiti na samooklicanega ‘brihtneža’ Jelinčiča, ki se bo najverjetneje prodal katerikoli stranki, le da bi prišel do denarja in do kakšnega glasu.. Državi je treba znati vladati, ne pa si podrejati vse ustanove in z raznoraznimi škandali preusmerjati pozornost in obtoževati prejšnje vlade.. Dejstvo je, da je Bajuk nesposoben, Erjavec za v cirkus in Janša za pred strelski vod.. Edina svetla točka je minister Žerjav, ki pa so ga žal lastni ljudje potopili v dr***…

A na malico pa si pozabil?

To tako se piše. Takoj se podpišem pod tvoj post!

Pozdravljen Pikaču

Ti dam prav, da boš volil g. Plemenitega, saj bi ga tudi jaz ampak vem, da se ne bo ne vem na kakšno veliko lestvico vzpel in se zna zgoditi, da JJ. zmaga, ker Pahor bi imel večjo možnost za predsednika vlade. Tako, da tudi jaz sem v dvomih kaj storiti. Kdor je naj bližje zmagi tistega volimo, samo NE JJ………
Ko ga vidim se mi dela tema!

Ne razumem tistih, ki verjamejo besedam levičarjev o pravicah vseh, potem, ko so prav slovenski politiki v vrstah levice največji tajkun in bogataši na račun lastninjenja državnih podjetij!

Ko prebiram te vaše primitivne argumente in izjave si resnično zaželim, da bi naslednjo vlado vodil Borut Pahor oziroma SD. Zakaj? Ja ker nas čaka Indija Koromandija vendar! Ker ne bo več revščine! Ker ne bo več sto tisočev prestradanih ljudi! Ker otroci ne bodo več brskali po smetnjakih za suh košček kruha! Ker bodo upokojenci sijali od sreče in vlačili domov polne vrečke dobrot! Ker bomo pozabili na besede kot so: inflacija, draginja, beda, revščina, brezposelnost, stavke… Naj zmaga Pahor in popelje Slovenijo med zvezde!!!

Ah, naj že pride oktober!!!

hja, jaz pa da zmaga SDS in jim dejansko uspe setaviti vlado nap; SDS, LDS in SNS, dobra kombinacija.

pa da vidimo še nadaljne štiri leta njihovega vladanja.

Komaj čakam Okrober…. Resnično je in dejstvo je, da Pahor mora zmagati… Ne zaradi njegove lepote, ali simpatičnosti ali kot tekača itd…..
Sem prepričana, da 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bo boljše, če bo Pahor vladal!
lp,

p.s. VOLIMO ZA PAHORJA!

Ob tako močnem argumentu bi moral biti človek nor, da te ne bi ubogal.:-)

Za tako velik procent bi se splačalo volit celo opico.

New Report

Close