katerega boste volili
Ob tako močnem argumentu bi moral biti človek nor, da te ne bi ubogal.:-)
Za tako velik procent bi se splačalo volit celo opico.[/quote]
Saj vam pravim, nori bi bili, če ne bi vsi in brez izjeme volili Pahorja. Saj vendar vsi želimo 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izboljšanje. Mogoče bo pa njegov minister za šolstvo, spoštovani g. Pukšič, uvedel nazaj tisto Jugo-matematiko, ki je dopuščala večje odstotke kot 100…
dragi moji lubčki!
nj vam nekaj zaupam..v večini evropskih držav “vlada” desna stran. ampak samo mi slovenčki smo tko glupi da si želimo nazaj to kar smo imeli pred 4 leti..očitno bomo še vedno mahali z rdečimi zastavicami..politikov se ne izbira po izgledu!!večina stvari kar jih je bilo očitanih iz strani prejšnje vlade-sedanji je njhovo maslo.
ali si s5 želimo slabše razmere?mislm da je čs da se enkrat odločamo z pametnjo in mislm na prihodnost.pa če vam je volilni kandidat še tako antipatičen…
1.a si prj bolje živel kot zdaj?
2.tko kokr je reku janša pahorju:naštej teh 24
3.preberi si kakšno knjigo ali članek o vlogi medijev in njihovem vplivu
4.bolj se v predvolilni bitki potijo levaki kot desn…
5.morm ti svetvat ker vidim da nimaš svoje pameti
in ne nazadnje: ne bom podpirala nekoga, ki je biv proti osamosvojitvi SLOVENIJE…lahko greste z levaki na balkan nazaj!!!
lahko ti voliš kogar želiš, samo ne prepričuj mene koga naj jaz volim.
evo da ti malo pomagam, vidim da nimaš pojma, niti kako se je živelo prej, niti še kako se danes:
http://www.finance.si/221843/Finance_pomagajo_Pahorju.
kaj če bi si najprej prebrala kakšno knigo o osamosvojitvi Slovenije in kdo vse je zaslužen zanjo, ti bo mora v življenju še prav prišlo.
tvoje nasvete pa kar zadrži zase, vsaj dokler ne dorasteš politični razpravi in jo vsaj nekoliko razumeš.
šolsko vprašanje, kdo je bil dr. Janez Drnovšek in zakaj se danes JJ tako rad primerja z njim???
no ninej pa mi ti povej kdo je zaslužen za osamosvojitev..pa če se že enkreat kregaš z mano in mi očitaš nepoznavanje lahko isto trdim zate ker nisi odgovoru niti na en moj vprašanje oz trditev
jj:
-1983 – 1986: Aktivno politično nasprotovanje komunističnemu sistemu (to so tisti, ki jih ti podpiraš)
-1990-1994: oblikovanje prve Slovenske vojske, ki je junija 1991 skupaj s slovensko policijo obranila Slovenijo pred agresijo jugoslovanske armade in omogočila neodvisnost.
-2000: osežki: priprava drugega akcijskega načrta za polnopravno članstvo v NATO, realna ocena uresničevanja temeljnih razvojnih programov obrambnih sil 1994-2003, sprejem načrta njihovega delnega prestrukturiranja ter dokončanja v letih 2000-2003, uresničitev pravice do duhovne oskrbe pripadnikom Slovenske vojske.
Med največje dosežke v obdobju od decembra 2004 do decembra 2007 Vlada Republike Slovenije šteje ukrepe, ki so neposredno vplivali na življenje državljanov Republike Slovenije in se kažejo v izjemni gospodarski uspešnosti, višji zaposlenosti in rekordno nizki brezposelnosti. Izvedena je bila večina ukrepov programa ekonomskih in socialnih reform za povečanje blaginje in izboljšanje življenjskega standarda, kar Slovenijo uvršča pri doseganju t.i. lizbonskih ciljev med najuspešnejše države članice EU. Vlada je na moderen, mednarodno primerljiv in socialno vzdržen način uredila davčno področje in odpravila številne administrativne ovire. Sprejeti so bili ukrepi za razbremenitev gospodarstva in povečanje njegove konkurenčnosti na domačem in tujih trgih.
Republika Slovenija je v mandatu vlade Janeza Janše postala prepoznavna in uspešna članica Evropske unije: 1. januarja 2007 je sprejela skupno evropsko valuto, 22. decembra 2007 je z odprtjem meja stopila v schengensko območje, v prvi polovici leta 2008 pa je kot prva država članica iz širitvenega sklopa 2004 in 2007 prevzela krmilo Sveta Evropske unije. Janez Janša je v vlogi predsednika Evropskega sveta vodil dve zasedanji voditeljev držav članic, predsedoval štirim vrhovom s tretjimi državami in pomembno prispeval k sprejemu sporazumov na številnih področjih delovanja EU (Zahodni Balkan, Galileo, energetsko-podnebni sveženj, liberalizacija energetskega trga, peta svoboščina).
in čist tko BDM: a res mislš da bi lahko tko mirno hodu po svetu če bi blo res kr mu očitajo že 4 leta..mislm da bi se vsak normalen človk zlomu!
ponavadi ko citiraš napišeš tudi vir ali avtorja, veš:
citirala si tisto kar ti je pasal, tudi prav, takih je tu gor že nekaj in vsi ki se ne strinjamo z JJ smo komunisti, ali pa jih podpiramo, tud uredu.
ne ne bom se s teboj kregala, se mi ne da niti več ukvarjat s teboj, pa piši karkoli želiš in sanjaj o komunistih in poštenjakarju JJ, imaš vso pravico.
še en nasvet, poglej še malo plebiscit, Demos, potekanje osamosvojitve itd. tega je ogromno, uči se !
Tož me ker nism napisala citiram! S svojo pametjo bi bla lahko v kašni politični stranki.
Ps: stavki se ponavdi začno z veliko začetnico k smo tko natančni!
Ti si tud napisala kr je teb pasal an, zelo očitno naredi to vsak ki zagovarja svoj stran.
Glede linka financ pa dost žalostno da mora časnik pomagat Pahorčku,..
Ja in, citirala sm tist kr mi je pasal, ti pa še tok ne morš napisat,…
Lp, konec debate o tem. Ker si ti najbl pametna mi pa vsi neumni.