katerega boste volili
no sam tok na zadne2 posta:če si dons gledu poptv ti je lahko jasn kdo je kle DRIPC!!! pa nj cvikl pokaže dokomente če ve da so oz če jih je vidu! kradl ste prj 12 let zj nam pa nawte več!!
janša+jelinčič+erjavec=nova vlada
jlmmć:prvi post je bil pač moje mnenje, argumenti so pa sledil v naslednih. kr se tiče sosedove Micke je čist tvoja odločitev…
hbofan:človek, ki ni ničesar kriv bo vse naredu zato da se to dokaže…glede tega kdo nima vesti…no comment!
aja jlmmć pa tole je blo sam moje mnenje in nism nč argumentirala.
argumènt: kar utemeljuje, podpira kako trditev; razlog, dokaz (vir:SSKJ)
No, ne vem, ker nisem tako politično usmerjena. Oglašam se pa, ker v bedi živimo oz. živim. SRAMOTA!!!!! Oni klatijo neumnosti in govorijo o vrtoglavih cifri, mi pa še za kruh nimamo. Prav je povedal Peče, da bi lahko naredili tri klinične centre oz. pediatrijo tisoč stanovanj, dam mu vse to prav. (Da ne bo pomote, da navijam za Pečeta), niti slučajno NE… Ne navijam za nikogar, ker so me razočarali na polni črti. Ko sem gledala danes to soočenje so ja vsi po vrsti grozili, da so to hude obtožbe, da jih bo tožu. Npr. JJ. je rekel Golobiču, Erjavec tudi je zagrozil z tožbo Golobiču, če ima dovolj premoženja, da mu bo lahko plačal in tralala. Pa zakaj so tam politiki, da odčitavajo eden drugemu kako jih bodo tožili zaradi hudih izrečenih besed itd. ali, da pomagajo državljanom, da primerno živimo? Ne razumem. Še enkrat ponavljam, da ne verjamem več nikomur. Ko bodo VOLITVE se bom pokrila z deko cela in prespala nedeljske volitve, to bom še naj bolj koristnega naredila, naj se sami volijo, če so tako vsi pametni!
Narod im vselej takšno oblast, ki si jo zasluži.Saj zato so volitve ali ne. Abnormno je razmišljat o teh zelo slabo pridelanih štirih letih, ko še za kruh in mleko nimaš. Pa, da o pravni državi ne bi. Še sploh kdo dela na sodišču? Plače so nam že tako čiste obremnjene z davki. Kdo je bil z sedajšnjo oblastjo zadovoljen, naj mu le bog pomaga. Potem naj se kar obrne na finančnega ministra, ta je tudi en pravi sad uspeha. Sedaj pa smo si pridelali še evropsko sramoto, pa očitno kaj je to za nas.
joj punca, nehaj lepo te prosim, pusti me pri meru, jaz tebe namreč pustim in ne odgovarjam na tvoje poste.
ma res imate vsi ki podpirate JJ isti vzorec, napadanje, žaljenje, predvidevanje……seveda obtoževanje!
ninej, ne menja nicke, nima zato potreb, nič bat, če boš dobila moje mnenje bo to pod nickom ninej in prav nobenim drugim, sicer pa zelo dvomim, da boš povedala kaj takšnega, ki bi se meni zdelo vredno mojega komentarja.
Ja, prejšnji so bili boljši, vsekakor. Pred rokom so bile zgrajene vse avtoceste in nič nas niso stale. Zgrajena je bila pediatrična klinika, ne vem, kaj se grejo sedanji, če je to bilo že vse storjeno. Brez korupcije in denarja pod mizo. Šentviški predor z Zidarjem na čelu je bil narejen v momentu in čisto poceni, saj je Zidar delal 24 ur na dan. Toliko časa si je vseeno vzel, da je zvečer na parkirnem prostoru, tam pred gostilno v Ljubljani sprejel in zabasal pod jakno zavitke z denarjem, misleč, da to nihče ne vidi. Vrtci so bili brezplačni, topli obroki za srednješolce so bili brezplačni in zagotovljeni, penzije so naraščale in ni res, da so upokojencem vzeli dve in pol penziji. Ravno obratno. Denarja je bilo ogromno in v državni blagajni je bil ogromen presežek. Naročnina za TV se ni dvigovala nikoli v času prejšnje oblasti. TV Ljubljana je imela več programov in ne samo tri. Slovenija je cvetela, cvetela….
In vsi smo srečno živeli.
Lep dan.
ja vsi menjate nicke zato da vas zgleda več…samo dodala sm svoje mnenje zato ker se mi je zdel podoben način pisanja.
ne veš kaj pomeni svobodna država:to pomeni da lahko izrazim svoje mnenje če ga hočem.lahko še 100x napišem da imaš ti 2nicka-jasno:)
lej že najmanj 5x si rekla da se ne boš več ubadala z mano..zatorej se ne.newem kaj ti tle ni jasn.
ŽALOSTNO, DA SMO PRED ŠTIRIMI LETI BILI MALO MANJŠI SIROMAKI, DA SMO LAHKO OTROKU DALI ZA DOBER SENDVIČ.SEDAJ PA PREDVOLILNO KOMPANJO DELA OBLAST, KI JE NAŠO DRŽAVO POPELJALA TJA, DA ŠE ZA SENDVIČ MARSIKDO NIMA. UBOGI OTROCI, UPOKOJENCI, HJA PA ZAPOSLENI, DA PLAČUJEMO NAJ VEČJE DAVKE. VSAJ NEKJE SMO USPELI PREHITET BOLJŠE ŠE DANCE NAPRIMER.