Najdi forum

Splash Forum Politični čvek katerega boste volili

katerega boste volili

Kaj ni nič pisalo o tem?

Pri nas jo dobijo samo, če jo starši plačamo.

o je, ampak veliko srednjih šol ne more zagotoviti to kar ji je naložila ta vlada, ja in seveda ne bodo brezplačne.

a bejš no, a tud v srednji???[/quote]

ja tud v srednji.moj brat je dobu prvi dan jedilnik,imajo na voljo 1topu obrok en sadnje-zelenjava in en “sendvič scena”.imajo kartivo na kateri za vsak teden sproti “vpišejo” kateri meni bodo. malica oz kosilo je brazplačna.kar se sigurno pozna v žepih staršev, ki imajo slabe prihodke.
žal vse srednej šole šole ne morjo še izvajat zarad prostorske stiske.mislm da majo rok 2010 al neki tazga.

vse se v dnevniku zve ja….

to je predvolilna poteza, leta 2010 ne bo nobena šola tega izvajala oz. prakticirala! kdo jamči da bo tako, komu sploh še lahko verjamemo, naši politiki so samo ena čreda lažnjivcev, ki manipulirajo z volilci, da bi napolnili lastne žepe! Jaz sem dejansko za bajkot volitev! Smrt kapitalistični demokraciji!

Nesposobne ravnatelje, ki niso v stanju zagotovit šolske malice naj zamenjajo pač sposobni. Zakaj bi pa morale biti malice brezplačne, mi pa ni čisto jasno!!!

Še nekaj, moj namen je bil dati glas SD, ker se mi zdi da si Slovenci ne zaslužimo več Janševega totalitarnega sistema, me je pa odvrnil Pahor zaradi neke njegove bolezni, kao se ni mogel udeležiti soocanj blabla, tudi jaz grem v službo, če imam vnetje blabla, katastrofa! Sramota, poteguje se za vodenje države, on ima pa neko milo vnetje, sramota!Verjetno bom dal glas Lipi ali Golobiču! Morda bo Janša res zmagal ponovno, saj je leve razdvojil sam Pahor! Vnetje…dej nehi…Če bi ga pol manjkalo, bi se moral zavzemati za NAS! Njega pa že neko vnetje …brezveze…

Mik zakaj smo pa morali kupiti patrije? Men tudi ni jasno, nas kdo napada ali pa vlada ni vedela kako bi še bolje napolnila svoje žepe?

ja zj si bojo naredl nedilnce v šolah an pol po volitvah jih bodo pa porušl..matr si pametn…

pardon jedilnice v šolah

Antiimperialist, takole nečloveški pa le ni treba biti. Neko vnetje, malo vnetje… ej, nsio to heci, če te poliva vročina, če komaj stojiš na nogah… Pa stat dobro uro pod vročimi reflektorji. Ni edini, ki se je že kdaj opravičil. Prav je, da se pri boleznih in človečnosti pa le obnašamo na enem nivoju, se ti ne zdi?

Velja za vse, brez izjeme, leve in desne. Tudi Janša se je odločil, da bo odpovedal obveznosti glede sprejema ameriške delegacije v ponedeljek popoldne, ko mu je umrla mama. In prav je. Bodimo ljudje. Saj ni treba dan nobenemu glasov, nihče ti ne brani take odločitve, a bodi človek! Tudi ti lahko prav kmalu dobiš vnetje ledvic in boš sam videl, kako je to. Prepričana sem, da je nekaj dni prej kljub slabemu počutju hodil okoli.

Zima če bi bil Paor pravi voditelj, ki bi si želel voditi, znal, že na začetku je pokazal koliko mu je do svojega naroda, da ga neko vnetje omeji v tem ali se bo zavzemal za nas ali ne na soočenji9h, sramota! Sej pravim, če bi ga polovico mnjkalo, bi moral stati pred nami in nas nagovoriti s svojim glasom, temu čleku bi jaz rekel vsa čast predsednik, ni dovlj samo biti lep! Takega liderja levice si pa neželim!

Zim še nekaj ti jaz povem, NI HEC PREVZETI VAJETI SLOVENIJE IN NAS SAMIH! NISMO MI NEKI PIJUNI NA ŠAHOVNICI, KI SE IZRABLJAJO SAMO DA POSAMEZNIK PRIDE DO CILJA! ČE SE NE MORE ŽRTVOVATI ZA NAS ZARADI NEKEGA VNETJA, NE HVALA PAHOR TA MENE NE BO ZASTOPAL!

Če imamo vojsko je pa že prav, da se ne vozi s skiroji. Narobe je samo to, da niso dobili “pravi” provizije.

Ok, torej je pravi način ta, da se živečim, na smrt bolnim ljudem lahko do smrti sračka po glavi, po smrti pa se jim klanja in odkriva spomenike? Glede na tvoje mnenje torej občuduješ Drnovška, ki se je bolan na smrt kazal Slovencem in ob tem trpel? Zelo dvomim.

zIMA pa da sva si na jasnem, sovražim Janšo ampak lepi Pahor pa zato, ker ga prime lulat na vsakih 20 minut ne more postaviti besedo za svoj narod, ki ga namerava voditi, apsurd, nonses! Mislim da smo volilci v 21 stoletju naveličani laži in manipulacije, pa najsibodi to z leve ali desne strani, znamo prepoznati človeka ko laže, nas je Janša izučil!

Pa še nekaj, antiimerialist. Ja, smo “PIJUNI NA ŠAHOVNICI, KI SE IZRABLJAJO SAMO DA POSAMEZNIK PRIDE DO CILJA”.

Najlažje je vladati skreganim! Pomisli na primere neenotnosti delavcev v firmah. Kjer se ljudje ne zanjo organizirati in se kregajo, se jih pač vodi drugače. In to je najlažje. Velja za vse, ene in druge!

Vedel sem, da bodo Pahorja izigrali, me je prav zanimalo kakšen način bodo izbrali. Ne verjamem pa v vnetje ledvic.

Zima in zakaj zagovarjaš Pahorja, jaz njegov pijun ne bom in tudi ne Janšin!

Mik pač so mu že nekaj ponudili(pahorju), žalostno je da imajo politiki svojo ceno!

Verjamem da ima vsak svojo ceno, ne verjamem pa, da so Pahorju sploh kaj ponudili.

Morda se je pa samo ustrašil, res je! Saj tudi ob grožnji Janeza Janše , da bo odstopil 3 meseca nazaj in k Janševim javnim pozivom Pahorja naj on prevzame funkcijo predsednika vlade je Pahor odklonil, tako da je čisto možno in da je samo rad v parlamentu zaradi bajnih rednih prihodkov, kot vemo njegovi poslanci tako ali tako glasujejo kot želijo po svoji vesti in Pahor nima besede nikakršne, morda je res amo lutka! Kaj mi bo tak predsednik!

Antiimperialist, v tem primeru zagovarjam Pahorja. V primeru bolezni in ostalih dejavnikov, ki prizadenejo človeka (smrt, socialni problemi…), sem človeška in naredim vse, kar morem. Tudi razumem!!

V primerih, ko je na preizkušnji človečnost zame politike ni. Tudi najhujši sovražnik ima pravico do človečnosti. Tudi v službi skušam sodelavcem in podrejenim pomagati, če le morem! Verjemi, da ob vnetju ledvic tudi ti ne bi kar naprej hodil okoli. Razen če si želiš naprtiti posledice.

Ja v primeru vnetja sečil in ledvic sem bil pridno v službi, ker me je moj položaj prisilil v to! Torej kredit za stanovanje in lačnih dvoje otrok doma, saj bi se mi poznala bolniška na plači! IN TE VPRAŠAM KJE JE PAHORJEVA ČLOVEČNOST V MOJEM PRIMERU? Pahor se ne more istovetiti z mano torej me ne more zastopati! In tako tudi 250 tisoč revnih slovencev ne, ki so ob njegovem odgovoru da ima vnetje ledvic vzdihnili in rekli heh a vnetje ledvic….Kot ne more Kresalova zastopati socialno ugroženega sloja, saj se prevaža s poršejom, tako tudi Pahor ne more, saj se mu vnetje ledvic zdi pomenbnejše kot prihodnost slovenije, prihodnost nas Slovencev in ne nemore se istovetiti z mano kot z petino slovencev ne, ker hodimo ob vnetju v službo! Sploh bi pa moral priti, ker bi zastopal nas slovence! Se mi zdi da em upravičeno jezn nanj, saj je bil moj favorit v tej tekmi, sedaj ne več!

Moj pa še vedno, se mi zdi škoda, da ne bi bilo življenje po volitvah za 1.000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljše.

Antiimperialist, za tvoje vnetje in službo ni bil kriv Pahor, ampak tvoja firma. Ne verjamem, da nisi dobil bolniške, če si bil tako hudo bolan. A nisi šel k zdravniku ali pa nisi hotel ostati doma. Če pa si moral v službo z vročino in vnetjem ledvic, pa je kriv minister za zdravstvo. 😉
Tudi za manjšo plačo ob bolniški ni kriva dotična oseba.

Tudi jaz hodim bolna v službo, a sem kriva sama. Res bi lahko kdaj šla po bolniško, pa v 10 letih nisem. Nočem, ker me vse počaka, pravzaprav si naredim še več dela. Ko pa sem rabila en dan za k zdravniku, pa je bila cela štala v službi. A za to ni kriv ne Pahor ne Janša, ampak šef. V sosednji firmi pa so brez težav na bolniški že, če so “samo” utrujeni.

Takole pač to gre.

Ti očitno ne veš, da imajo delavci in uslužbenci nižjo plačo, če so v bolniški. Politiki ne!

New Report

Close