Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katerega “dojenčka” ?

Katerega “dojenčka” ?

Prosim mamice, ki ste že kupile “dojenčke” – igračko svojim punčkam za nasvet, katerega naj kupimo! Gledamo BABYBorn in Anabell… Vsak ima več “modelov” in nekaj drugačnih funkcij! Prosim povete kateri se je obnesel pri vas in katerega svetujete?
Hvala!!!!!

Anabell, ki se smeji, joka, spi… . Prinas je veliko bolj aktualna kot BabyBorn.

Mi smo tudi bolj zadovoljni z Anabell.

lp
Tantjaš

Itak boš mogla kupit oba, prej ko slej…

ah kje, mi smo kupili enega no name v Eduschu, ki se joka, semje in podre kupček. je bil en mesec aktualen, pa nič več. hči je stara 4 leta.
če imaš možnost poglej še v L’Clerku, so jih imeli cel kup z različnimi funkcijami okrog novega leta.

Če bo na baterija pričakuj, da bodo vseskozi zvoki. Če lula, bodo lužice.
Menbi sta omenjena dojenčka pretirano draga in sem kupila drugačnega. Sja je tako in tako aktualen le kakšen mesec

mi baby borna, ker ni mehek, pa še kopaš ga lahko.

Ali pa kar vse tri :))))

Baby Born
Chou Chou
Baby Anabell

Enega boš kupila ti, drugega ena babi, tretjega kakšna teta, stric, morda druga babi ali dedi …..

Ob vsem mojem vpitju NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nisem zmagala. Zmagale so proseče otroške očke in prečudoviti nasmehi ob igranju z vsemi (k sreči ni noben ostal ob strani ali kaj manj vreden igranja).

Baby Anabell za 30 €. Kupili včeraj. Niti ni tako huda cena, a ne?

lp pini

Pred 4 l ne kupuj teh dojenčkov, ker še ne bo aktualen. No, vsaj pri nas ni. Imamo pa Anabell.

Hvala punce! :)))

ja se strinjam, moja bi že rada anabel, pa sem jo zaenkrat prepričala, ker je mehka, pa je problem ker je alergična na pršice. upam da bo zaleglo.
kje pa je pini našla baby anabel za 30 eurov, jaz sem jih videla le za 67eurov

New Report

Close