Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Katerega? – lepšega

Katerega? – lepšega

Kateri je lepši?

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14&nep=1&posr=3&detail=5442337&pic=1350934.jpg

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14&nep=1&posr=3&detail=5495127&pic=1524495.jpg

Lepa sta oba, ampak drugo je vecje in cenejse, kar bi mene prepricalo v drugo brez razmisljanja. Ti pa sama najbolje ves, kaj ti pomeni 7m2 vec in 50e v zepu.

Pardon. 100e v zepu.

Tale drugi je z Mesarske.

Tam sta pa doma Jankovič in Janša.

Zato je pa nizja najemnina ;-))

poleg kvalitet, kateri je lepši in cenovno ugodnejši, je predvsem pomembno, katero stanovanje ti najbolj odgovarja, glede dveh osnovnih energetskih skupin
ali veš v katero skupino spadaš?

Kaj misliš s tem?

Tja kjer je Janša, že ne grem

Kaj misliš s tem?[/quote]

mislim sledeče, da se h nakupu stanovanja pristopi na strokoven način, določene stvari se izračunajo, pripravijo in se naredi dobra analiza, ki pove, kako se bo oseba ali par ali družina dejansko počutila v takem stanovanju, ker niso vsa stanovanja za vsakega
so izdelane določene metode, ki se jih splača upoštevati, saj se nakup nepremičnine naredi le enkrat v življenju

Tukaj gre za najem stanovanja.
Katere energetske skupine so tukaj pomembne in kako se opredelim za eno od njih?

res je, gre za najem, ampak je čisto vseeno, postopek je isti, saj je zelo pomembno vsako obdobje v življenju tudi najemniško, ki naj bi bilo dobro izhodišče za nakup ali gradnjo svojega

za energetsko skupino se ne morete vi kar opredeliti – to se izračuna, je že točno določeno, naredi se analiza, kot rečeno, je strokoven pristop
lahko se pa naučite, če imate predispozicije in izpolnjujete osnovne pogoje

Poglej, kako ti ustreza katera od lokacij, in kakšni so stroški.

res je, gre za najem, ampak je čisto vseeno, postopek je isti, saj je zelo pomembno vsako obdobje v življenju tudi najemniško, ki naj bi bilo dobro izhodišče za nakup ali gradnjo svojega

za energetsko skupino se ne morete vi kar opredeliti – to se izračuna, je že točno določeno, naredi se analiza, kot rečeno, je strokoven pristop
lahko se pa naučite, če imate predispozicije in izpolnjujete osnovne pogoje[/quote]

Ce si le malo odprt, lahko zacutis. Sicer laicno in nimas pojma, kaj in kako, ampakje taka custva najbolje kar poslusat.

lahko se pa naučite, če imate predispozicije in izpolnjujete osnovne pogoje[/quote]

Ce si le malo odprt, lahko zacutis. Sicer laicno in nimas pojma, kaj in kako, ampakje taka custva najbolje kar poslusat.[/quote]

prav imaš, rdeča strela, intuitivno prisluhniti, je skoraj predvsem v ženski domeni
no, če pa temu občutku dodamo še izračun, ki je že preverjeno dober, in vse skupaj začutimo, analiziramo ter podamo oceno, dobimo čudovit in zanesljiv občutek o primernosti stanovanja

Pa saj sta oba na Mesarski, ta drugi je cenejši od prvega, ki je sicer atrijski a je tudi manjši, zato bi jaz izbrala drugega.

Edino takega z garažnim boksom.

Jaz bi se odločila za večjega. Sem tudi sama v najemu na Mesarski, že 4 leta, ampak imam očitno res srečo, ker jaz za dvosobno stanovanje plačujem 500 evrov. Mislim, da je 59 kvadratov plus klet in parkirno mesto v kleti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close