Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katerega operaterja izbrati za TV in internet (čim ceneje)?

Katerega operaterja izbrati za TV in internet (čim ceneje)?

Trenutno smo na Telemachu in za gold trojček plačujemo 43.5 €. Imajo pa zraven še ta stacionarni telefon, ki ga mi sploh ne koristimo. Bi lahko kje prišla skozi ceneje? Pa seveda, da ima “internet enako hitrost”. Zdaj imamo – spodaj navedeno: (fiksne ne rabimo, za št. programov mi je vseeno, radi bi le zamik gledanja, česar ta paket na Telemachu ne omogoča, internet pa rabimo tak, kot je na Telemachu). Zdaj imamo torej:

Gold Trojka:
TELEVIZIJA
130+ TV programov
8 TV programov v ločljivosti HD
60+ radijskih programov
1 digitalni sprejemnik

INTERNET
60/2 Mbps
WiFi
5 e-poštnih predalov

TELEFONIJA
Osnovni paket telefonije
Brezplačni klici v omrežju Telemach

Imaš morda Simobil? Če da,potem vzemi Amis. 😉

Če iam možnost optike T2, je vsekakor edina prava izbira T2, kot po kvaliteti in ceni

Ne vem, če majo trojčke s tako hitrostjo kje kaj dost ceneje. Meni se zdi kar ugodno.

Občutno preveč kar nudijo
Hitrost up/down je nizka, brezplačni klici samo znotraj omrežja, … drugod dobiš za ta denar veliko več….. tudi gsm kartico pa še kar nekaj drugih priroćnih storitev

Kje dobim več – pri katerem opreraterju? Hvala.

Nikjer. Vsi imajo cene tam-tam. Zamenjat se plača samo zaradi popustov, ki jih nudijo novim naročnikom.
Pa še to – Amis + Simobil se zdi poceni samo tistim, ki zdaj Simobilov storitve preplačuje. Potem se jim pa Amerika prikaže, ko jim znižajo ceno, ne po pomislijo pa, kako so jih prej nategovali.

Top trio A od Telekoma za 37 eur. Imajo tudi dobro podporo, ceprav vcasih malo cakas, ampak se ti potem posvetijo. Tudi na maile hitro in korektno odgovarjajo in vse uredijo.

Prav imaš. Splača se samo prve 3 mesce. Pol pa ugotoviš, da ima Telemach daleč najboljše razmerje med ceno in tem kar dobiš za ta dnar. Res je, da se ti morda zdi, da bi lahko brez telefonije še kaj manj plačala, a praktično nihče ne ponuja res poceni interneta+TV na tem nivoju.

Mogoče, če je na voljo njihovo omrežje. Na optiki so recimo popolnoma nekonkurenčni.

Daj povpraševanje na Optispin. Pa ne delaj pogodbe prek spleta, pojdi se osebno zmenit v poslovalnico.

New Report

Close