Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katerega pediatra v ZD Vič priporočate

Katerega pediatra v ZD Vič priporočate

Pozdravljeni!

Ker trenutno ni mogoče iskati po starih temah bi vas lepo prosila, če mi lahhko katera priporoči dobrega pediatra ali pediatrinjo v ZD Vič. Otroka pričakujem konec maja. kdaj se moram naročiti pri pediatru? Kaj pa patronažna sestra ali pride kar sama ali se je potrebno prej dogovoriti?

LP Mojca

Če se bo pozdravila in sprejemala nove paciente – absolutno Tončko Tratar. Sicer so pa vse OK, tako da te ni treba skrbeti. Predvidevam, da boš največ priporočil dobila še za dr. Porenta. V ZD pokliči, ko se boš vrnila iz porodnišnice, prvi pregled je pri starosti 1 mesec. Patronažna je k nam prišla sama.

Patronažna pride sama, če rodiš v Lj., če pa boš rodila npr. v Postojni, pokličeš v ZD prvi dan zjutraj, ko boš doma. K meni je prišla še isti dan.
Mi imamo pediatrinjo dr. Hočevarjevo in je kar v redu. Odsvetovala pa bi dr. Lobnikovo, vsaj meni ni bila všeč.

Helena

Tudi jaz odsvetujem Dr.Lobnikovo.Smo jo imeli samo par mesecev in jo zelo hitro zamenjali.Meni je mojega fantka dvakrat cepila in to je vedno ga pregloboko zbodla , tako da smo vedno pristali na pediatrični.Le- tam so tako rekli.Tako da jo jaz odsvetujem.Sedaj imamo Dr.Porenta in smo fuulll zadovoljni.Res se posveti vašemu otročku in ga vedno zelo lepo pregleda.No vsaj moje izkušnje so take.Pa nikar se ne pustite zmesti ko kličete in sestre pravijo, da ne morete izbirati pediatra.Takoj vam bodo ponudile Lobnikovo in izrecno zahtevajte( če se boste tako odločili) kakšnega drugega.Pa srečno

Mi imamo dr. Hočevar, smo še kar zadovoljni, ni pa super. Tako mal živčno deluje in nima nevem kakšnega potrpljenja, če otroci jokajo.
Drugače je pa dr. Tratar super. smo bili enkrat pri njej, ko naše ni bilo in je res ženska na mestu. Samo ne vem, če jemlje nove otroke.
Povprašaj.

Hvala vsem.

Mojca

New Report

Close