katerega splošnega zdravnika v Lj priporočate?
Rada bi zamenjala osebnega zdravnika v Lj. Sedaj imam zdravnico na Viču, pa sem povsem nezadovoljna z njo.
Rada bi zdravnika, na katerega se lahko obrnem, ko imam težave, ki me posluša in ne pametuje na moje opisovanje, da poskuša moje težave rešiti in da tisto, kar obljubi, tudi stori! Iščem zdravnika, pri katerem ne bom imela slabe vesti, da mu odžiram čas, ko gre za moje zdravje.
Koga bi mi priporočili na območju Ljubljane?
Hvala!
Dr. Sonja Ukmar, na Cesti na Brdo. Ima koncesijo. Je res super!
http://www.pirs.si/slo/podjetja/izkaznica/90035/ordinacija-druzinske-medicine-dr-sonja-ukmar/
Jaz hodim k dr. Lokarju v Pacienta. Meni je super. Ucinkovit, skrben, ne komplicira, se nasmejeva pa je.
Jaz se ne hodim k zdravniku pogovarjat. Zaupam, da je vsak zdravnik strokoven in da na nastetje mojih simptomov doloca diagnozo ter da ce mu kaj ni jasno, vprasa.
“Rada bi zdravnika, na katerega se lahko obrnem, ko imam težave, ki me posluša in ne pametuje na moje opisovanje”
Kaj si po poklicu? Zdravnica? Jez nisem. Se mi pa v moji stroki obraca zelodec, ko ljudem postavljam “diagnozo”, oni pa pametujejo in so kao strokovnjaki, a niso videli S od strokovnjaka, ker so po poklicu nekaj cisto tretjega.