Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kateremu slavnemu moškemu bi bolj pristajala pobrita glava?

Kateremu slavnemu moškemu bi bolj pristajala pobrita glava?

Kateremu slavnemu moškemu bi bolj pristajala pobrita glava, kot frizura, ki jo ima sedaj?

Praktično vsem. Pleša nastane zaradi viška testosterona.. zato tudi so brezlasniki seksy.

A ne tisti, ki si preostanek las češčejo na prečko preko puščave.
[img] http://mantasticpursuits.com/wp-content/uploads/2014/10/The-Comb-Over-to-Hide-Baldness.png%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

To je dobro vprašanje, hkrati pa sploh ne enostavno. Jaz moram videti, zamišljati si žal ne znam česa takega. Bruce Willis je recimo pobrit bil vedno seksi, Bradd Pitt pa, čeprav drugače lušten za popapcat, je z obrito glavo en tak hecnež. Prav nič privlačen.

Nobenemu!

Vedno sem se spraševala, kaj nekatere ženske vidite na Bradu Pittu.

[/quote]

Pač dec za pogledat. Kot je bil nekoč Sean Connery. Čeprav je Pittu veliko prej kot Conneryju izpuhtela seksapilnost.

Me pa veseli, da nimamo vse enakega okusa za moške. 🙂

[/quote]
A ne, jaz se isto sprašujem. Deluje mi dost pameten, v redu človek, nima pa moške karizme, privlačnosti,.. nekaj manjka na obraznih potezah , pa še premajhna spodnja čeljust, ženska usteca, nos,..kljub super postavi mi ni sexy. Recimo ryan gossling mi je, noro, pa aaron eckhart

New Report

Close