Kateri AV program priporočate?
Kateri AV program najmanj upočasni delovanje starejšega računalnika. Norton se mi zdi precej požrešen, kaj bi mi svetovali? Morda Sophos?
Živjo..
Mogoče bi si ogledala na naslovu
program je za doma brezplačen.
Drugače pa če je resno počasna mašina pogled f-prot za dos.
Mogoče še najboljša varianta, sicer ne zna On-line skanirat virusov, pa vendar…
Sophos sicer ni slaba varianta, ampak če imaš malo ram spomina ni najboljša
izbira.
lp
Zivjo!
Kako pa se kaj obnese ta free-av? Ali ima ažurno online podporo (dodajanje cepiv proti novim virusom) in kako ravna s spominom, če ga imaš v ozadju?
Pa še nekaj me zanima: ali morda kdo ve, če je pri nas že mogoče kupiti PC-Cillin 2002? Hvala.
Živjo..
Free-av je meni čisto spodobno AV orodje.
Ima redne izdaje novih podpisov, preko net-a se osvežuje in on-line
preverja tudi e-pošto.
Deluje pa na vseh Windoz okoljih.
PC Cilin je naprodaj
lp
Hvala za link, samo žal tudi tu še vedno ponujajo staro verzijo PC Cillin-a 2000. Ameriškemu tržišču je PC Cillin 2002 na voljo že vsaj pol leta k nam pa še vedno ni prišel (in ga za ta del Evrope tudi ne moreš naročit)…
lp
Ti Blazon, ali si poklical na to firmo..
Imajo PC-Cilin2002 kako da ne ??
Cena je cca. 20.000 Sit – po emailu pošlji podatke, dobiš predračun,
veselo plačaš (ker si dobil sedmico, pa tega nočeš priznat hehe)
in v roku 1 tedna dobiš vsaj serijsko številko, potem pa še software..
Torej na kratko – IMAJO pc-cilin..
lp
Na straneh se vedno ponujajo starega, torej v2000. Sem pa nekaj casa nazaj poslal mail, na katerega sem dobil odgovor, da bo v2002 pri nas mogoce dobiti sele junija ali julija. No, saj zdaj je ze cas.
Ampak da stane 20.000?!! Kaj pa upgrade? Na tega sem racunal. Imam namrec OEM verzijo 2000, ki pa je potekla. Za amerisko trzisce je cena upgradea 20$, kar pa za dober AV spet ni toliko. Ceprav s sedmico ni bilo nic. Saj tudi racunal nisem nanjo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.