Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto naj kupim, da ne bo težav?

Kateri avto naj kupim, da ne bo težav?

Doma kupujemo nov avto, mož pravi, da bi imel raje starega golfa ali astro, jaz pa mislim, da bi bilo glede stroškov bolje vzeti kakšen avto s konkretno garancijo. Kolegica ima cee’da in je full zadovoljna. Pa tudi statistika naj bi govorila v prid Kiji, no vsaj na nemškem trgu, če ge verjeti temu članku v Auto Bildu.
http://www.nastirihkolesih.si/kia-zmagovalka-auto-bildovega-porocila-o-kakovosti-za-2015/
Kaj mislite?

Tale statistika me je pa mal presenetla. Če bi to napisal v kakšni slovaški avtomobilski reviji (kjer ima Kia svojo tovarno) bi si mislu svoje. Da napišejo to v nemškem Autobildu je pa druga zgodba. Bi kar verjel. Golfi so itak že vse od četrte serije naprej precej problematični avtomobili ki se šlepajo na stari slavi. O Oplu pa ne gre izgubljati besed saj so ga Američani že pred desetletji povsem uničili s svojimi fintami in ameriško bizarnimi pristopi.

V revijah napišejo reklamo tistemu, ko jo plača. Nič novega. Kia je pač Kia. Za kaj več bo treba odšteti več cekinov. Sicer pa je ta post samo še ena iz serije reklam za Kio na tem forumu, žal.

Pa saj ti piše, da gre za eno izmed največjih statistik, ne pa neko plačano reklamo. Lahko bi vsaj prebral. Kaj kdo kupi, mi je pa vseeno. Kdo v nemčiji najbolj podkupuje, se pa tudi ve, samo poglej, koliko škandalov je po tej plati zakuhal VW.

Najmanj težav imaš, če uporabljaš kolo ali avtobus…hahahah Sploh v drugem primeru se nič ne kvari. Sicer pa ima ena frendica Kio in je full zadovoljna z njo.

New Report

Close