Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto?

Kateri avto?

Namen imamo kupiti avto, a se ne moremo odločiti za katerega, saj so nam vsi všeč na pogled, kaj se pa skriva pod pokrovom, pa mi boste morda znali povedati in svetovati vi!

In sicer izbiramo med: Ford Focus, Renault Megan(star model), Renault Megan Senic in Seat Leon.

Hvala

Focus al pa Megan Scenic

kot pričakovano sem za seat leon!
meni je avto še vedno zelo lep še sploh če se ga malo porihta (styling), dela kot urica kvalitetna izdelava,…..

za koliko denarja pa se gre?

Vsi od naštetih so solidni. Tako, da je vse odvisno od ohranjenosti. Predvidevam, da kupujete rabljenega.

Focus, al pa Leon, če je res dober. Renaulta se pa raje izogibaj… No ja, tvoja stvar, ampak kolikor imam izkušnje z Renaulti, so bili vsi ˝jajc˝

še nekaj seati imajo poceni rezervne dele, medtem ko so renaulti dragi kot žafran

Moj oče ima focusa karavana, zelo zadovoljen (zadaj trije tritočkovni pasovi, če je slučajno relevantno). Tudi sicer velja za zanesljiv in dober voz. Scenic ima majhen prtljažnik.

Mi imamo pa z Renaulti dobre izkušnje. Prav zato imamo sedaj že tretjega, ker je treba samo………bencin in gas…….

Za cca. 2 milijona, rabljen avto.

Od naštetih priporočam Forda ali Seata.

Kaj pa vzhodnjaki (Toyota, Honda…) ?? Po kvaliteti sigurno kvalitetnejši od evropejcev (lastne iskušnje in statistike).

Kar se tiče tritočkovnih pasov. Po slovenskem zakonu mora biti vsak sedež, ki ima naslonjalo za glavo opremljan s tritočkovnim pasom. Sedež, ki pa nima naslonjala za glavo pa takšnega ne sme imeti.
V evropi tega zakona ni, tako da bo verjetno ta z 1.5.2004 opuščen.

New Report

Close