Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri balzam/regenerator

kateri balzam/regenerator

Ful imam izsušene lase, rada bi jih osvežila in jim vrnila lesk, dobro strukturo. Lasje so barvani, pred kratkim postriženi.

Uporabljate regenerator/balzam? Any good?

Masko za lase?

Moji lasje so skodrani in sicer popolnoma nezahtevni – samo umijem jih, turban na glavo in se posušijo.

Panten za poškodovane lase… masko.

Perem si lase vsak dan že več kot 30 let in sprobala sem vse sorta, ker pravijo, da ni fajn uporabljati eno in isto skoz. Tako mi po dolgem iskanju dejansko, najbolj “sedejo” balzami L’Oreal Elseve, ki so mi finančno najbolj dostopni. Obožujem pa vse različice, in menjam vsaj znotraj iste blagovne znamke, tiste za suhe, barvane, poškodovane lase, utrujene, brez volumna, brez “življenja”…. Uporabljam pa jih obvezno, vedno po pranju…

Občasno pa si privoščim tudi kak poseben balzam/masko/kremo od Keune, ali Kerastase, ali L’Oreal Professional, Tiggi, Toni&Guy, ki so vsi precej dražji.

Vse ostalo je meni za nič, pa sem poskusila res velik izdelkov od Schwarzkopfa, Nivee, Dove, in so meni vsi po vrsti za nič….

Zakaj si pereš lase vsak dan?

Kako pa zgleda prati si lase? A se lasje ne umivajo?

meni je balzam od Paul Mitchell-a super, potem se pa še pošpricam z regeneratojem PM, ki se ne izpira, ker imam strašno suhe lase in so drugače kot slama, če ne uprabim vseh teh zadev, si jih pa umivam na 5-6 dni

joico…sicer dražji od tistih v prosti prodaji pa vendar se ga porabi občutno manj…jaz imam dolge lase in imam eno flaško že 3 mesece, 2x tedensko pa si umivam lase…

plus tega pa je treba vedeti, da je potrebno vsak šampon res dobro sprati, kot tudi balzam

Vse od pršila, šampona, balzama in mask uporabljam od Loreala za barvane lase.
Sem zadovoljna.

Lp

šampon in balzam dm znamka alverde.občasno tudi masko za lase od fructis repair&shine.imam pa tudi barvni balzam od toni&guy.nimam nič poškodovanih in izsušenih las.sicer pa boš morala sama ugotovit kaj tebi ustreza.

New Report

Close