Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri barvi za lase zaupate?

Kateri barvi za lase zaupate?

Živ!
Tiste ki se same barvate, katero barvo za lase uporabljate?
Že nekaj časa iščem barvo, ki bi mi ustrezala, pa je ne najdem. Izbiram med svetlimi toni in karkoli izberem mi vse barve potegnejo nekako na rdečkasto ali pa rumeno. Groza. Ne vem ali izbiram napačne tone, samo barvo ali imam pač lase takšne, da nikoli ni barva takšna kot bi morala biti.

Lep pozdrav

Hvala bogu, da se farbam iz svetle na temno (rjavo) ali črno, tako da se včasih borim le z obstojnostjo oz. trajanjem barve, ker se mi vse prej ko slej sperejo in dobijo rdečkast odtenek viden na svetlobi.
Včasih KEUENE, L’oreal, Garnier…najmanj zadovoljna s TRIO color (sedaj Subrina), pa tudi tisti Poly šment….

joico
pa barvanje pri frizerju

Te barve iz trgovine so navaden šit, barvaj se pri frizerju, kjer uporabljajo neprimerno boljše barve (no, ne povsod). Ali pa, če poznaš kakšno frizerko, naj ti zrihta barvo od dobavitelja (joico ali kaj podobnega)

NOBENI

jaz samo Blanžu,ker si delam pramene kar sama.

Mnja, meni jih pa frizerka. sama se nekako ne bi spuščala v eksperimentiranje z lasmi, različne frizerke pa so mi do sedaj še vedno naredile ful lepe bele pramene, ki se lepo zlijejo z mojimi temno blond-rdečkastimi lasmi.

Mateja T, kako pa to sama narediš? S kakšno barvo?

Tudi jaz bi Matejo prosila za bolj podroben opis.
Hvala!

loreal. Uporabi svetlo barvo, pepelnato – pa ne boš oranžna (pri meni je isto), v Milerju imajo večjo izbiro odtenkov kot drugje.

Po veliko preizkušenih sem ostala pri Keune.

Živi in pusti živeti

Eka, kateri barvi pa se moram izogibat?

Jaz sem sprobala od Swarzkopfa- fresh and easy in vse blond varijante so pri meni rdečkaste ali pa rumene.

New Report

Close