Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri brezžični sesalec naj kupim

Kateri brezžični sesalec naj kupim

RAbim brezžični sesalec za dnevno sesanje, tudi uporabo na stopnicah.

Katerega naj izberem:

Dyson. Vse ostalo (veliko pred tem imela) je šlo zelo hitro k hudiču, pa zelo slabo moč so imeli, sploh ko je bil zbirnik več kot pol poln.

Electrolux, imeli smo že vsega in svasta pa je ta najbolj ok. Nikoli več ne zamenjam znamke. Res je tudi, da se batarija po 2 letih, če vsak dan sesaš iztroši in jo je potrebno zamenjat ali kupit novega,tako je pri nas, ker sesamo celo hišo z njim in vsak dan, razen, ko je potrebno posesat še pod posteljami itd takrat porabimo navaden sesalec ali krpice za prah.

Je Dyson vreden svojega denarja ali plačam znamko? Kateri model?

Imamo novega psa, ki močno pušča dlako. Nekje po hiši imamo tudi tepihe zato rabimo močan sesalec, ki posesa dlako ven iz tepihov.

Kateri model Elektroluxa imate?

Izberi sesalec brez žice

Odgovor na objavo uporabnika
za storitve je treba pošteno plačati, 09.01.2025 ob 12:27

Izberi sesalec brez žice

Bralno nesposobno?

Sesalec, 09.01.2025 ob 12:23

Je Dyson vreden svojega denarja ali plačam znamko? Kateri model?

Imamo novega psa, ki močno pušča dlako. Nekje po hiši imamo tudi tepihe zato rabimo močan sesalec, ki posesa dlako ven iz tepihov.

Kateri model Elektroluxa imate?

Imam dve mački. Dyson je edini ki posesa tudi kavč in tepih. Imaš posebne nastavke za to. Jaz imam novega V11. Drag, ampak zame vreden vsakega centa. Sam prilagaja moč, baterija traja tudi do 40min…..

Mi imamo Samsungovega Jet 75 Easy, za razliko od pečice sem z njim veliko bolj zadovoljna. Na max sesa pol ure z eno baterijo, na normal (dovolj za parket in pločice) pa 60 min. Na max sesa tako močno, da se lepi na gladke površine tako, da samo izjemoma damo na max.

Imamo pa tudi mi psa, tako, da vsakodnevno sesanje ti tako ne uide :), je pa fajn, ker je s tem pokončnim sesalcem bistveno lažje in hitreje.

Dyson…imamo V10…baterija traja ze skoraj 5 let, po 4 letih smo zamenjali le (pralni) filter…vzeli spet original. S posebnimi nastavki sesamo jogije, kavce, prah po omarah in policah, ventilatorje cistimo…zivalske dlake odlicno posesa. Z enim polnjenjem z nizjo mocjo sesas cca pol ure, z najvisjo (jogi, kavci) pa cca 15 min. Pri modelu V11 so ti casi še podaljsani.

Priporocam!

glej da ima čim daljši el. kabel.

dyson v15…počakaj na akcijo…takrat so okoli 500 Eur

Bosch 16V je čisto ok za vsak dan sproti. Dyson je pač predrag, no.

PUCH – je daleč najboljši sesalec.

Bosch150, 09.01.2025 ob 15:48

Bosch 16V je čisto ok za vsak dan sproti. Dyson je pač predrag, no.

zato ker nisi sprobal dysona, 16V je daleč premalo, smo imeli boscha 25V pa se lahko skrije pred dysonom.

jaz imam PRINCESS baterijski pokončni sesalnik

v MediaMarkt – Villach so dobri sesalci po 100 €.

.https://youtu.be/hzbvt1mE6R4

Ali misliš baterijski? Ojla.

absolutno dyson

V 10 absolut in V15 detect absolut

V10 se je pokvaril (padel mi je po stopnicah) in smo kupili novega (v15-ima sedaj boljšo krtačo, kjer se pasje dlake ne zapletajo okoli krtače).

potem ugotovili, da je bila napala neznatna (50 eur).

sedaj imamo oba, enega v pritličju, enega v zgornjem nadstropju.

V15 ima boljši filter, novo krtačo, na eni krtači lučko – tega raje nimam, ker se vidi vsak prahec.

nismo kupili pri nas, v tujini naletiš na kakšno res ugodno akcijo.

New Report

Close