Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri čevlji za vegije ???

Kateri čevlji za vegije ???

a vegiji nosijo kakšno posebe obutev, da se jih lahko že po tem prepozna?
da jim pomotoma ne ponudim mesa

nope

…A ti ponudim meso, pa ti povem, da je to tvoj ljubljenček:
– pred serviranjem
– ali po jedi? …

Take!

…ne usnjenih 🙂

Daj pojdi no k nekomu na lobotomijo ali pa da ti pokrov odpre in mao možganov dreže, jih popeče in ti jih poservira, da jih boš pojedla – tako kot je to storil Hanibal Lector v enem izmed filmov 🙂

Daj pojdi no k nekomu na lobotomijo ali pa da ti pokrov odpre in mao možganov dreže, jih popeče in ti jih poservira, da jih boš pojedla – tako kot je to storil Hanibal Lector v enem izmed filmov :)[/quote]

Zakaj pa tak agresiven odziv no?

Daj pojdi no k nekomu na lobotomijo ali pa da ti pokrov odpre in mao možganov dreže, jih popeče in ti jih poservira, da jih boš pojedla – tako kot je to storil Hanibal Lector v enem izmed filmov :)[/quote]

Zakaj pa tak agresiven odziv no?[/quote]

saj ni agresiven – njen je dosti bolj krut- moj je vsaj nezavit v celofan, njen pa zelo in zelo podmukel!

Zakaj pa tak agresiven odziv no?[/quote]

saj ni agresiven – njen je dosti bolj krut- moj je vsaj nezavit v celofan, njen pa zelo in zelo podmukel![/quote]

pardon, tvoj , ne njen…

v arestu, sirotnišnici … v lagerju … je normalno, da si kdo goji ptico za bodočo malico ☺

Zakaj taka krutost? Privoščiš lakoto?

saj ni agresiven – njen je dosti bolj krut- moj je vsaj nezavit v celofan, njen pa zelo in zelo podmukel![/quote]

pardon, tvoj , ne njen…[/quote]

New Report

Close