Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri dating app priporočate?

Kateri dating app priporočate?

Rabim nasvet 🙂
Ima kdo izkušnje z Bumble? Ali pa kaj drugega, samo da je več možnosti za resnost, ne zanimajo me one night standi in podobno.

Predlagam vecerne ture po vaskih gostilnah, sigurno bos kaj ujagala ce sd bos lepo obnasala se kmalu ozenis

Predlagam vecerne ture po vaskih gostilnah, sigurno bos kaj ujagala ce sd bos lepo obnasala se kmalu ozenis
[/quote]

Odlična izbira, pa še spoznala boš vse prave in prikrite pijančke, ki te bodo po možnosti še “garbali”, ko jim bo zmanjkalo pijače.
Pravi samski moški smo v tistem času doma, kuhamo večerjo in…..

Hvala, ampak ne hvala. Se bom temu izognila oz. se že izogibam v velikem loku.

Le zakaj se cudim da si samska…no se ne, kdof rabi aplikaciko da si najde partnerja…bog se ga naj usmili

A so vsi ljudje na tem svetu po tvoji logiki poparčkani v tem trenutku?
Res ne rabim moraliziranja in ugibanja zakaj sem samska, samo zanima me kakšne izkušnje imajo ljudje z določeno aplikacijo. To je vse.

Poparckani so tisti ki to zelijo, oz imajo voljo ti pa bi da ti aplikacija najde deca…jaz imam odlicne izkusnje z osebno aplikacijo..pot pod noge in v zivljenje se ji rece..

Odlična izbira, pa še spoznala boš vse prave in prikrite pijančke, ki te bodo po možnosti še “garbali”, ko jim bo zmanjkalo pijače.
Pravi samski moški smo v tistem času doma, kuhamo večerjo in…..
[/quote]

Masturbirate…masturbejsn liberejsn…in pol se cudis da ne srecas nobene babe…ker se jih nacrtno izogibas…zvecer je doma in kuha vecerjo..kaj le…podravkin golaz iz konzerve hehe

Ok, saj načeloma se s tabo strinjam. Živet je treba. In to tudi počnem. V službi ni šans da koga spoznam, ker je kolektiv 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženski. V prostem času hodim v hribe (manjši hrib ala Šmarna gora 3xtedensko , 2x na mesec kaj bolj zahtevnega), pilates 1xtedensko (same ženske), sprehodi v okolici. Ogromno potujem. Hodim na razna izobraževanja, sicer službeno. 2x na mesec grem v knjigarno extra posebej v LJ nakupovat, prej sem vse knjige naročala po spletu. Kadar grem pa na pijačo ali kaj pojest ven, grem pa s prijateljicami.
Saj spoznavam nove ljudi, ampak to je vse tako neresno in neodločno, pa en kup lažnivih kljukcev je vmes.
Vem, da aplikacije niso ravno super opcija za nekoga, ki si želi resne zveze, ampak jaz enostavno nimam več drugih idej.

Ok, saj načeloma se s tabo strinjam. Živet je treba. In to tudi počnem. V službi ni šans da koga spoznam, ker je kolektiv 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženski. V prostem času hodim v hribe (manjši hrib ala Šmarna gora 3xtedensko , 2x na mesec kaj bolj zahtevnega), pilates 1xtedensko (same ženske), sprehodi v okolici. Ogromno potujem. Hodim na razna izobraževanja, sicer službeno. 2x na mesec grem v knjigarno extra posebej v LJ nakupovat, prej sem vse knjige naročala po spletu. Kadar grem pa na pijačo ali kaj pojest ven, grem pa s prijateljicami.
Saj spoznavam nove ljudi, ampak to je vse tako neresno in neodločno, pa en kup lažnivih kljukcev je vmes.
Vem, da aplikacije niso ravno super opcija za nekoga, ki si želi resne zveze, ampak jaz enostavno nimam več drugih idej.
[/quote]
Vse delas prav…ne morem da te ne vprasam…le kaj je narobe s tabo da si samska?previsoki kriteriji sli previsoka teza? Prenizka samopodoba ali si zgolj prenizka sama?si ravna kot deska ali si barocna matrona?mogoce si istospolno usmerjena pa si zaradi neprizanedljivega okoljA tega ne zelis priznati? Si prevec dominantna?ali prevec plasna?zavrta v seksu ali razpasna kot nimfa?

Nobene aplikacije ne priporočam. Na vseh je leglo iskalcev avantur in v bistvu večina išče samo to. Normalnega moškega lahko mogoče srečaš na kakšnem izletu, v knjižnjici, na pohodu, itd. Pred leti sem bila na twoo. To je dno dna in nižje kulture res nisem nikjer doživela. No na koncu sem svojega partnerja spoznala preko skupne prijateljice na fb, bil je v neki skupini in me je kliknil. Vso srečo tudi tebi!

Hahaha. Evo, tega sem se bala. Da se bo enostavno vprašanje razvilo v analiziranje moje osebnosti. Nisem brez napak, samo človek sem. Vse kar si naštel je tudi mnogo drugih ljudi, in eni so poparčkani, drugi pa še ne. A je tebi uspelo v prvo?

Ko grem v gore srecam vsaj pet potencialnih partneric…ib sibotah in lepem vremenu 10…ne vem kje ti hodis in kaj pocnes da se te izogibajo…predvidevam da si povprecne postave teze in lepote…dedi se lepijo na take…lahko da se nadpovprecno lepa in se te izognejo?

ahh semaforum app, tam se lahko zmeniš s kom iti na kakšen sprehod, izlet, potovanje itd. ali pa se samo mal dopisuješ, je zastonj, aja pa še facebook 🙂

Jaz ti priporocam app bazooka ali hubba bubba…v kombinaciji s kitkami , dokolenkami in kiklo

Na aplikacijah je še 3x slabše.

Oglasi se.mogoče sva pa midva za skupaj.kdo ve.

Ali ti še iščeš fanta oz. mogoče sedaj zopet…

Gloopy.si

Življenje je realna aplikacija. Med ljudi iti in jih spoznati. Te aplikacije so narejene le za največje egotripe, narcise, psihopate, prešuštnike in tiste, ki jim je skoz dolgčas, ker so v resnici tudi sami zelo dolgočasni.

Ven v lajf in bo.

New Report

Close