Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri depilator

kateri depilator

punce odločam se za nakup depilatorja
sicer se odločam med philipsovim satin ice in med bravnovim silk-epilom

katerega mi ve priporočate, katerega imate
silk-epilov je kar nekaj modelov, katerega imate ve?

Lp Urša

jaz mam sicer enga philipsovega in sem zadovoljna, tko da ti težko pomagam, ker ne vem primerjat z drugimi.
a katera pozna babyliss-ov elektrolitični depilator, ki baje deluje kot laser? baje je okoli 20 000?je to res, ga katera ima in kako ste zadovoljne.

hvala in LP

če si “nova” uporabnica depilatorja, ti jaz priporočam philipsovega. Je nekoliko bolj nežen (beri manj cuka pri puljenju) in po mojem mnenju primernejši za tiste bolj občutljive.

Jaz že od vsega začetka uporabljam Braunove silkepil depilatorje (trenutno imam Super Soft Plus) in sem čisto zadovljna. Če se ne motim so tudi nekoliko cenejši od philipsovih.

Če bi se odločala, bi sedaj izbrala Philipsa. Ima namreč princip puljenja dlak nekoliko drugačen kot Braun in je zato puljenje manj boleče.

lp

jaz imam takega kot ga ti sedaj nameravas kupiti ze 10 let in je odličen, seveda bos ti imela sedaj lepsi, bolj moderen model, tehnika pa je enaka…in jaz posodice z ledom ne uporabljam vec, ne potrebujem, me ne boli vec, sem ze navajena, gledam le, da se redno depiliram ko so dlake velike 1-2mm in takrat vse manj boli, no mene ne več.

živjo!
Tudi jaz se odločam za nakup depilatorja, ampak ne vem kaj dosti katere so kvalitete posameznih.nekako se odločam med:Grundig le 6280(Rotirajoči disk z 32 pincetami omogoča kvalitetno in nežno odstranjevanje dlačic že od 0,5 mm. Izbirate lahko med med dvema hitrostima delovanja.) in HP 6400/00 Satinelle depilator PHILIPS PHILIPSOV DEPILACISKI SISTEM – kovinski disk: 21 – Nastevitve hitrosti: 2 – Vodotesna depilaciska glava: SISTEM NAPAJANJA – Omrežje. ali bi mi lahko prosim kdo malo svetoval glede nakupa:)
Hvala!
Lp

New Report

Close